2777
2789
عنوان

خانوما شما جای من بودین چه میکردین

225 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها ازتون همفکری میخوام، ما یه هفته پیش رفتیم شهرستان پیش مادرشوهرم  همیشه اخر ماها پولمون کم میومد اما دیدم شوهرم خوب داره خرج میکنه حتی یه تومن بهم داد که وسایل هنری بگیرم مادرشم باهامون اومد که عمل کمر انجام بده، هرچی ازش پرسیدم که از کجا اوردی از کسی قرض گرفتی گفت حالا میگم، امروز باز سرکار بود پیام دادم ازش پرسیدم جوابمو نداد عصر از سرکار که اومد بعد کلی خسته نباشی و روی خوش و شام پرسیدم گفت قبل اینکه بریم شهرستان بهم سی تومن وام دادن دادم به داداشم حسابش کار کنه فردا برام میریزه که کمر مامانو عمل کنیم گفتم خوب چرا بمن نگفتی گفت فرصت نشد رفتیم مسافرت اونجا نمیتونستم بگم اینجام که تنها گیرت نیاوردم، گفتم تو راه داشتیم میرفتیمم نتونستی اما به داداشت تونستی بگی بهش قرض بدی من زنتم نباید میگفتی؟ گفت من که همیشه همه چیزو بهت گفتم امروزم تا حقوق گرفتم بهت گفتم ، اصلا ازین به بعد هیچی بهت نمیگم حالا ببین، همکارامون اصلا به زناشون نمیگن چقد حقوق میگیرن حالا من بعد یه هفته گفتم طلبکاری ،منم گفتم فک کردی بهم میگفتی ازت میگرفتم یا جلوتو میگرفتم که به داداشت ندی ، خوبه من ازون ادما نیستم، حالا فردام مامانش عمل داره دخترش نتونسته بیاد بیمارستان پیشش بمونه قراره من برم اما اینقد دلم شکست که باهاش اصلا دوست ندارم حرف بزنم شما جای من بودین چیکار میکردین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترسیده لابد .همسرمن وقتی میخواد ب مادرش پول بده قایمکی میده من تاحالا مخالفتی نکردم اصلا😕

من خوبم، از وقتی به حرف آدم ها توجهی نمیکنم ، خوبم !دیگه برام مهم نیست وقتی دارم زیر بارون پاهامو محکم‌ روی آب جمع شده گوشه جوب‌ میکوبم و تو‌ دنیای دخترونه خودم میخندم اون رهگذری که معلوم نیست ارث چی رو از من می خواد و با غضب نگام می‌کنه ، چی پیش خودش فکر می‌کنه !قضاوت و رفتارای آدم ها رو مثل موهام انداختم پشت گوشم ، نه میبینمشون نه اذیت میشم ، آروم و ساکت پشت گوشم لونه کردن و من تو دنیام می‌رقصم ، قهقهه می‌زنم ، و هرچقدر بخوام دیوونه میشم ..خوبم ، خیلی بهترم از وقتی فهمیدم تو دنیا یکی هست 

سلام خب اومم تو زندگی مشترک پیش میاد ک همچین اتفاتی بیوفته نباید انقدر دلنازک باشی ک خواهری.

سعی کنیم انقدر ب بهم نزدیک باشیم تو روابطمون ک مث دوتا رفیق باشیم لابد شرایطش جوری بوده ک نتونسته بگه بیایم فرصتایی ک کنار همیم رو خوب بگذرونیم:)

باید میگفتی :

چه خوب که به فکرمادرت هستی .به همچین مردی افتخارمیکنم .آفرین دمت گرم ...

از اون به بعد ، همه چیزو بهت میگفت 

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 

بخدا هروقت پول بخوایم از خانواده خودم قرض میگیریم من الان به بابام سر خرید خونه بیست تومن هنوز بدهکارم اما نگفتم بیا اول پول بابای منو بده،  ازین حرصم میگیره که میگه دیگه بهت هیچی نمیگم 

واقعا اصلا موضوع مهمی نیست که انقد بهش چسبیدی حتی خنده دار هم هست دلمشغولیت

یعنی همسر شما وام میگرفت به شما هم نمیگفت ناراحت نمیشدی بعد کلیم براش برنامه ریزی میکرد، فک نمیکردی جایگاهی تو زندگی نداری؟

باید میگفتی : چه خوب که به فکرمادرت هستی .به همچین مردی افتخارمیکنم .آفرین دمت گرم ... از اون به ب ...

هردفعه به مامانش کمک کرده خرید میکنه ازینجا اونجا دوستاش یا فروشگاه میبرن دم خونش من هیچوقت نگفتم چرا، چون معتقدم از هردست بدی از همون دست میگیری ، خودم بهش میگم اینو مامان نداره اونو نداره براش بگیر