2777
2789
عنوان

بدیهای شوهر پولدار

157 بازدید | 11 پست

الان ک دارین اینو میخونین من ن خواستگار پولدار دارم ن چیزی ولی میخوام در مورد فکرام بنویسم.

اولین بدیش اینه که خیلی کمیابه.ینی واقعا باید تو پرونده سرنوشتتون نوشته شده باشه.(البته از نظر من چیز خاصی نیست ولی خب دیگ...)

دومیش اینه که منت  های خودش و خانوادش.شاید اولش نباشه ولی ۱۰ سال دیگ شروع میشههههه.

سومیش خیانته.نمیخوام در موردش حرف بزنم حالم بد میشه

پنجمیش چشم و هم چشمی.نمیدونم شمام اینطوری هستین یا ن ولی من خودم فامیل چشم و هم چشمی دارم و اینو بهتون بگم ک ادم میمیره و زنده میشه.تازه ما اهمیت نمیدیم،کسی ک اهمیت بده چند ماهه افسرده میشه و خودکشی.

ششمی بدخواه زیاد.باتوجه ب موفقیتِ اقای همسرجان

احتمالا همیشه افرادی از زن و بچه طرف میخوان انتقام بگیرن.

هفتمی رسیدگی ب خود بیش از حد.هر روز حمام و هر روز لباس جدید و ..... ادمو کلافه میکنه.

هشتمی استرس دزد و ...

نهمی ندیدن زیاد شوهر.شوهر جان همش سرکارع و کم تو خونس.

دهمی .....

دهمیو شما بگید .

پ.ن:میدونم پول خیلی خوشبختی میاره ولی باید باور کنیم ک این دیدگاه ادمه ک خوشبختی میاره.امیدوارم هر زندگی ک دارید خیل خوشحال باشید‌.ممنون.خدانگهدار 

خوشبحال تکه سنگ /که ندارد دل تنگ.....خیلی وقته منتظرمونه  منتظرش نذاریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر سریع و عجله ای 

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
هیچکدوم از حرفاتو قبول ندارم با احترام  چون لااقل برای من و اطرافیانم اینجوری نبوده

میشه بگید چجوری بوده چون من افراد خیلی زیادی ندیدم اینارم از رو برداشت خودم نوشتم...ممنون

همه اینایی که گفتی تو همه جور موقعیتش پیش میاد ربطی به دارایی طرف نداره

ولی تو این قشر بیشتره و بنظر من منطقیه ینی چیز خیلی دور از ذهنی نیست

میشه بگید چجوری بوده چون من افراد خیلی زیادی ندیدم اینارم از رو برداشت خودم نوشتم...ممنون

والا خیانت ب ذات ادمها مربوطه 

اتفاقا ادمهای موفق و پولدار وقتی برای کار های بیهوده ندارن( در مورد همه صدق نمیکنه)

من همسرم اصلا خسیس نیست و اتفاقا ب خودش زیاد نمیرسه و  اولویتش منم ... تا الانم ک متعهد بوده ،خانوادم منتی نذاشتن تا ب الان چون از من خیلی راضی ان

از آیینه بپرس....نام نجات دهنده ات را ..💎

احسنت  درمورد منبع درامدش

که حتی  توضیح نمیده چقدسرمایه داره

ب خمس و زکات اعتقادد ندارن اکثر پولدارا

به وقتش چنان خسیسن

و یا به وقتش بشدت اسرافکار که ممکنه یهو باداوردشون ب باد بره

اغلب زن رو تهدید میکنن که مهریه ات و پرداخت میکنم اگه فلان..

اکثرشون غافلن از رسیدگی ب احساسات همسر و غافلن از تربیت فرزند فقط درگیر درامدزایی