2777
2789

یه بار جلوی کراشم با پشت افتادم زمین نگا کردم خندید! 😐

یبارم دوستمو تهدید کرد باش دعوا کردیم در حد فوش ناموصی 🤦‍♀️😂

یبارم جلوی یه اکیپ پسر شپلق افتادم زمین وکتلت شدم بیشعورا جر خورده بودن از خنده😬🔪

کلا سوتی زیاد میدم 🚶🏿‍♀️😏

کراشی نداشته و ندارم😑😑😑

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
کراشی نداشته و ندارم😑😑😑

می تو

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می تو

بسیار خوشبختم از اشناییتون

یکی از دوستام خل شده میگه ما چرا کراش نزدیم😑😑گفتم ننه از من دیگه گذشته😂

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

واییی جلو یه یاروی اومدم خیلی خانومانه راه برم که خیال برش نداره

چون خیلی پسر ناجوری بود و اینا

بعد پام گیر کرد به چار چوب در ورودی محل کارم چهار دستو پا پرت شدم وسط پاساژ😰😰😰

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤
خوش به حالت😂😂

ینی کسی هم رو من کراش نزده ای بمیرررررره😑😑

بسیار خوشبختم از اشناییتون یکی از دوستام خل شده میگه ما چرا کراش نزدیم😑😑گفتم ننه از من دیگه گذشته ...

🤣🤣🤣🤣🤣مرسی همچنین🌹😍

یه روز جیش داشتم اضطراریییییی یهو دیدم یه پسره داره میاد منم چون دیگ کم مونده بود ... خاستم ازش بپرسم ببخشید میدونین دسشوی کجاس ؟ گفتم جایی رو میشناسین برم توش برینم ؟ 😐

شمع تراپی انجام میدم برای