2777
2789

بنظرتون بهترین نورپردازی ثابت برای عکاسی استفاده از چه محصول روشنایی هستش؟

ساوه الکتریک فروشگاه اینترنتی و راهنمای خرید انلاین,همواره ارائه دهنده بهترین پاسخ ها,پیشنهادات,نظرات و مشاوره خرید در سایت نی نی سایت

عکاسی حرفه ای ک رینگ لایت های بزرگ بخصوص اگر روی چهره کار میکنید

اگر منظورتون کار و عکاسی با موبایله ک میتونید رینگ لایت های متوسط رو انتخاب کنید، اگر هم منظورتون فقط با موبایل اون هم سلفی هستش، رینگ لایت های مخصوص موبایل هستن ک سایزشون کوچولو تره و ب گوشی وصل میشه

من راشینم، تنها و مستقل، دل‌شکسته و ناراحت، دلسرد و بی‌رحم، پرتلاش خستگی‌ناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:) بی‌پاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بی‌زبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رینگ لایتای کوچولویی که دیجی کالا داره

خرید کردید شما؟ کیفیت ساخت و روشنایی مناسب رو داشته ایا؟ یا فیک چینی بوده؟

ساوه الکتریک فروشگاه اینترنتی و راهنمای خرید انلاین,همواره ارائه دهنده بهترین پاسخ ها,پیشنهادات,نظرات و مشاوره خرید در سایت نی نی سایت
عکاسی حرفه ای ک رینگ لایت های بزرگ بخصوص اگر روی چهره کار میکنید اگر منظورتون کار و عکاسی با موبایل ...

ارع دقیقا محصولات "لامپ ال ای دی عکاسی" و "لامپ ال ای دی گوشی" هم میتونه کاربردی و مفید باشه. 

ممنون از ثبت نظر ارزشمند و مفیدتون

محصولات خوب و زیبایی بود بنظرم میتونه کاربردی و مفید باشه

🌹