2777
2789
عنوان

چقدبدم پیاد از هانده ارچل

| مشاهده متن کامل بحث + 5420 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا کار به این ندارم😐 سریالای ترکی تو یه چیز خلاصه میشن دختره بی پوله میره تو شرکت کار کنه اولا ...

این دخترا وضعشون خوب نیس ولی هرروز یه مدل لباس میپوشن😂😂😂😂

برای سرکار هم یه لباسی میپوشن که ما واسه عروسی خواهر برادرمون میپوشیم😑😂😂😂😂🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
خداییش خیلیا زیبان مث مونیکابلوچی ک هم زیباییو داره هم غرقه تو نقش خودش ن که فقط متکی ب زیبایی باشه

زیبایی داریم تا زیبایی یه دسته زیبایی با عمل یکی با آرایش غلیظ یکم مث هانده ک بدون آرایشم زیباست☺دور از حضور جم گودزیلارم عمل کنی و ارایش زیاد کنی میشه نازیلا زیبایی باید خدا دادی باشه

حالا کار به این ندارم😐 سریالای ترکی تو یه چیز خلاصه میشن دختره بی پوله میره تو شرکت کار کنه اولا ...

من هرچی کلیپ تو اینستا دیدم همینجوری بود.😂

حالا نمیشه دختره شرکت داشته باشه پسره بره شرکت کار کنه😂😐

زیبایی داریم تا زیبایی یه دسته زیبایی با عمل یکی با آرایش غلیظ یکم مث هانده ک بدون آرایشم زیباست☺دور ...

مونیکا بلوچی ک مثال زدم زیباییش خدادادیه عزیزم

من نگفتم زشته میگم چرااینقد توحرکاتش به رخ میکشه زیباییشو

مثلایه سکانس بوداون دخترچاقالوگفت همه ی نگاهارومن بوددوستاش تاییدکردن ولی هانده باابروهای بالاانداخته بهش خندید 

ایرانیای ما ندیدبدیدن بعضیاشون😐چسبیدن ب هانده و ...

مثلا مونیکا بلوچی زییاست واقعا؛ اشواریا ک نگوووو عالیه این بشررر؛ تیلور هیل؛ سری دوی؛مینا حیدری؛افسانه پاکرو؛ مهتاب کرامتی؛لعیا زنگنه عالین ایناهمشون باوجود ابنک بعضیا سناشون بالاس

بحث ارایشم باش دخترا زنا همشون با ارایش قشنگ میشن بی ارایش چنگی ب دل نمیزنند واقعیته

مونیکا بلوچی ک مثال زدم زیباییش خدادادیه عزیزم من نگفتم زشته میگم چرااینقد توحرکاتش به رخ میکشه زیب ...

خب عزیز جان اونو ک از رو فیلمنامه بازی میکنن ب اون ربطی نداره برو یقه نویسندشونو بگیر😐