2777
2789
عنوان

چقدبدم پیاد از هانده ارچل

5420 بازدید | 67 پست

فیلم بازی میکنه توفیلم همش مانور روی زیباییش میده

کلی قروفر داره 

همش انگارمیگه منونیگاه کنیدغش کنید

هرحرکتش مانوره تبلیغ زیباییشه

خب شمادلتون ب چیش خوشه سریال درم رابزنو نگامیکنیدعقتون نمیگیره؟

چقدم سریالاشون آبکی مفنگی پسرپولداااارمغرور دخترگلفروووووش زیبای تنهای معصوم

نهایتا ریدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طرفدارای خودشو داره دیگ دلیل نمیشه شما خوشتون نیاد یعنی کلا خوب نباشه

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

@bahaar_76  

همونه ک شپش داش پسرم بود

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 

منم نظرم اینه

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

حالا کار به این ندارم😐

سریالای ترکی تو یه چیز خلاصه میشن

دختره بی پوله میره تو شرکت کار کنه اولا کلی باهم دعوا دارن بعد با رییس شرکت ازدواج میکنه😐

مثلا عشق حرف حالیش نیست

عشق اجاره ای

لروکس

پرنده سحرخیز

و.......😑😑

♀️⁩=⁦⁦♂️⁩