2777
2789
عنوان

برای شروع چه گیتاری خوبه بخرم؟

601 بازدید | 11 پست

میخوام تازه یاد گرفتن گیتار رو شروع کنم، ولی مطمئن نیستم که چه گیتاری خوبه بخرم. هر آموزشگاهی یه گیتار متفاوت معرفی کرده. کسی میتونه راهنماییم کنه که گیتار چه مارکی خوبه یا توی چه رنج قیمتی باید هزینه کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی خیلی ممنونم.  بعد یه سوالی، تا چه مدتی این گیتار جواب کارمون رو میده؟ منظورم اینه که فقط ...

ن عزیزم گیتار خوبیه استادش گفته بود یه چیز خوب بخر دوسال حدودا داشتش بعدش هم مشکلی نداشت ولی چون سبکشو عوض کرد رفت الکتریک  فروختش 

ن عزیزم گیتار خوبیه استادش گفته بود یه چیز خوب بخر دوسال حدودا داشتش بعدش هم مشکلی نداشت ولی چون سبک ...

اینطوری خیلی خوبه پس، منم ترجیح میدم یه سازی بگیرم که تا دو سه سال جواب بده. کلی ممنونم  

تو گوگل هم سرچ کن اطلاعات خوبی میده 

اتفاقا سرچ کردم. چند نفری هم بهم یاماها c70  و یاماها c40 رو معرفی کردن. مثلا الان این سایته ( https://jahesh.org/best-of/best-guitar/ ) هم اومده توی سازهایی که پیشنهاد داده این دو تا رو گفته. ولی نمیدونم فرقشون چقدره. ولی فکر کنم کلا بین این دو تا بهتره یکی رو بگیرم بازم