2777
2789

یکساله تقریبا عقدم شوهرم خیلی وابسته ب خانواده حالا این برام مهم نیست چون پشتشن و خانوادش آدمای خوبین  ولی از وقتی عقد کردیم ن بهم پول میده برای خرج های زندگیم ن هیچی البته دو سه بار بهش گفتم انکار ن انکار تنها سفرمون کربلا رفتن بود همین 

بهش میگم برم سر کار می‌گه دوست ندارم مردا تورو ببینن خیلی خسیسه خلاصه  و این ک متوجه هیزیش شدم هیزه و اصلا عزت نفس نداره  حتی جلو خودم میگه اون دختر  عجب چیزیه ب خنده  و حتی نیازی اقوامم کرده من خیلی ناراحت میشم ....اولش اینارو می‌گفت الان دیگه لال شده ولی هیزیش رو داره ...بنظرتون چه پیامی بدم برای این کارها .... نمیتونم رو ب رو باهاش قشنگ صحبت کنم... از نظر محبت هم در حد یه دوست دارمه.... ن هدیه گرفته برام ن چیزی من سورپرایز شدن رو دوست دارم از نظر... اخلاقی صبوره زیاد بهم تو نگفته اخترامم داره احترام خانوادم داره و این ک درآمدش خیلی خوبه نیاز مالی ندارم یعنی  ولی خب انکاری منو خر دیده ( راههای بهتر از طلاق جلوی روم بزارید خواهش میکنم) 🙃🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیز هیز بودنش ذاتیه اما خب چون میگی میخوای ادامه بدی 

بگو که من دوست دارم زندگیمو تو رو اما خودمم دوس دارم و خط قرمزامو برای حفظ زندگیمون برای آرامش من بهشون احترام بزار !

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

عکس لباس براش بفرست بگو مثلا بین این دوتا کدوم قشنگترین بعد بگو پولش آنقدر شد بزن به کارتم 

یا با خودش برو خرید 

کلا ازش بخواه رک و مستقیم حرفت رو بزن چون مسئله مهمی هست 

درمورد. هیز بودنش هم باید باهاش جدی برخورد کنی عزیزم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

واسه خرج و مخارج هم با خودش برو کلی خرید کن خرج بزار رو دستش اول با خودش برو و بچرخ

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

بهش بگو میخوام برای پاییز خرید کنم چه روزی وقت داری بریم.

اگه گفت کار دارم بگو خی یه مقدار بریز به کارتم مثلا عصر میخوام برم.

اگه نریخت.

خودت برو بازار بگو مانتو انتخاب کردم میخوام حساب کنم برام انقدر بزن