2777
2789
عنوان

بدغذایی بچه دوسالو نه ماهه

76 بازدید | 12 پست

پسرم نزدیک سه سالشه قبلنا که به غذا افتاده بود کلی پزشو میدادم کله پاچه و سیرابی و کبابو انارو پرتقالو هرچیزیو میخوردو دوست داشت کم کم که فصلا عوض شد میوه ها ازیادش رفتو دیگه نخورد الانم‌که به تعداد انگشتای یه دست تنوع غدا داره موندم چیگار کنم فقط جوجه کباب ماهی سرخ شده کتلت کوک سیب زمینی  میخوره میوه که به هیچ وجه شاید یکم سیب قرمز ابدار ولی تا دلتون بخواد بستنی شیر پفیلای خونگی چیپس چیپلت( بیرونی) میخوره امروز صبح فقط شیر دادم بهش بعدشم یه شیربستنی غدا گداشتم جلوش برنجو خورشت نخورد گشنگی خوابیده از۵تاالان که ۷غروبه من موندم گشنش نمیشه چیکار کنم😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مثل دختر من همسن دخترم اونم فقط سه چهار جور میخوره ماکارونی و استنبولی و کتلت و جوجه من بیشتر اینارو براش درست میکنم که گرسنه نمونه خورشتی که برا خودمون میذارم برا دخترم یا ماهی میذارم یا استنبولی یا اون چند جوری که دوست داره میان وعده هم میوه و مغزیجات گاهی پاستیل کلا نمی‌ذارم گرسنه بمونه حتی شده غذای ظهرش رو غروب داغ کردم بخوره 

پفیلاوچیپس وچیپلت شمامیخرین میذارین جلوش بعدمیگین بچه غذانمیخوره؟؟؟🤐🤐

نه فدات شم نمیخرم میگم که اینارو خوب میخوره ولی اگه ساعتها گشنه باشه غذانمیخوره ولی چرتوپرتارو میخوره

شیر کاکائو هم خیلی دوست داره اکثر بچه ها دوست دارن من ندیدم بچه ای خوشش نیاد پودر کاکائو رو با عسل ق ...

آخه من میخوام دیگه شیرو لبنیات نخوره خیلی مصرف شیرو بستنیش زیاده

دقیقا مثل دختر من همسن دخترم اونم فقط سه چهار جور میخوره ماکارونی و استنبولی و کتلت و جوجه من بیشتر ...

اصلا نمیدونم چیکار کنم حتی بیرونم نمیتونم ببرمش چون گشنش بشه هیچی سرد نمیخوره حتی چیزایی که دوست داره و سرد نمیخوره مهمونی که به هیچ وجه

ویفر کاکائویی یا کیکم نمیخوره ؟

والا کیک فقط ساده خودم بپزم میحوره چون داع دوست داره اصلا با کاکائو میونه ی خوبی نداره بستنی هم فقط شیری و وانییلی میخوره .بیسکوییت بالشتی میخوره و هرازگاهی شوکورول