2777
2789
عنوان

بچه ها تا حالا صافی ژاپنی انجام دادین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه اسم سالنی که انجام دادید رو بگید  هزینش چقدر شد حدودا؟

من فرمانده پیش غزال جون انجام دادم گلوبال کراتین غزال

هم نیاوردن پیش فرناز بدری انجام دادم که از این خیلی بیشتر راضی بودم کراتین وی ای پی خاویار انجام دادم با ایشون خیلی راضیم هزینه هم بستگی داره موهاتون چقدر باشه حجمش و بلندیش

💍♥️Married
حیف نیست آخه موهای فر رو‌میخوای صاف کنی واقعا موی فر ی جذابیت دیگه ای داره  همونو احیا کن که ح ...

باور میکنی از وز بودنش خسته شدم هر ماسک مو شامپویی استفاده کردم درست نشد

من فرمانده پیش غزال جون انجام دادم گلوبال کراتین غزال هم نیاوردن پیش فرناز بدری انجام دادم که از ای ...

خیلی ممنون 

من همش نگران بودم که واقعا ی جای برم که تاثیر داشته باشه و کارش خوب باشه 

تشکر😘

You and I drink the poison from the same vine

صافی ژاپنی فکر کنم همون ریباندینگ هستش من پس فردا موهام رو کراتین می‌خوام بکنم کراتین هم از ریباندینگ بهتره هم از بوتاکس مو من خیلی وقته که دارم تحقیق میکنم رو این کراتین و هم قیمت ریباندینگ از کراتین و بوتاکس زیاده

کراتین موهای حدود پسرانه 500,600 تومن هستش ولی موهای بلند یه دوسه میلیون میشه قیمت ریباندینگ از کراتین هم بیشتره

خیلی ممنون  من همش نگران بودم که واقعا ی جای برم که تاثیر داشته باشه و کارش خوب باشه  تش ...

😘عزیزم من چندسال کراتین می‌کنم این دوجارو واقعا بهش اطمینان دارم راضیم هستم نگران نباش کارشون خوبه

💍♥️Married