2777
2789

موهام وز و فره میخوام صافشون کنم ولی نمیخوام ریزشش بیشتر شه چون الانم خیلی میریزه☹ اگه انجام دادین نظرتونو میگین هزینش چقدره؟ موهای من تا زیر بنده لباسمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخام یکاری انجام بدم بدون ریزش 

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
نمیدونم خیلی تحقیق کردم همه میگن کراتین بده ریزش میاره موندگاریشم کمه

خواهرم کراتین کرد ریزش گرفت . به هرکی میگم نکنید گوش نمیده   کراتین داغون میکنه . نکن گلم . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
من شنیدم اما فرقش رو با کراتینه نمیدونم

تو یه مقاله نوشته بود کراتین یه پوششی رو روی مو ایجاد میکنه که مورو صاف میکنه اما زود ااز بین میره ولی صافی ژاپنی کلا روی ساختار مو تاثیر میذاره

نمیدونم خیلی تحقیق کردم همه میگن کراتین بده ریزش میاره موندگاریشم کمه

ریزش و یادم نیست ولی بعد یدوره بایدبازبری چون از حالت اولت داغون تر کرده موهاتو این وسط یا باید کوتاه کنیش(مث من )یاباید تاآخرعمرت هی هزینه کنی

خودت میدونی من چندین ساله دارم کراتین میکنم اگه جای خوب بری نه میریزه نه چیزی 

از چه مارک کراتینی استفاده می کنید ؟

*- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ .*- اَللّهُمَّ الرْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ.

دوست من ریباندینگ کرد خیلی خوب شد

دائمم هست

ینی نوک موهاش صاف صاف مونده فقط ریشه میره ترمیم میکنه

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...