aram_mam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 343 عنوان mbti 148 بازدید | 11 پست بیاید بگید چه تایپ شخصیتی هستین و با کدوم تایپ پارتنر یا رفیق شدین؟ درک تفاوت ها،بزرگترین احترام است...! 1400/03/03 | 13:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
agataekim عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 568 Intp با intp😁😂 We don't need to worry cause when we fall we know how to land:) معنی قلب بنفش برای من و میلیون ها نفر دیگه🙃💜👈🏻بنفش آخرین رنگ رنگین کمانه بنفش یعنی من برای مدت زیادی دوستت دارم و بهت اعتماد میکنم _کیم تهیونگ پرپل یو😎💜
aram_mam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 343 Intp با intp😁😂 جدی خوبین باهم؟!آخه من با هم تایپای خودم خیلی بدم🥴😂 درک تفاوت ها،بزرگترین احترام است...!
agataekim عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 568 جدی خوبین باهم؟! آخه من با هم تایپای خودم خیلی بدم🥴😂 خوب ببین خیلی همو درک میکنیم ولی خیلیم به هم میپریم و تو سر و کله هم میزنیم البته تقریبا شوخیه به هر حال بهترین دوستیه که تا حالا داشتم😂تایپ تو چیه؟ We don't need to worry cause when we fall we know how to land:) معنی قلب بنفش برای من و میلیون ها نفر دیگه🙃💜👈🏻بنفش آخرین رنگ رنگین کمانه بنفش یعنی من برای مدت زیادی دوستت دارم و بهت اعتماد میکنم _کیم تهیونگ پرپل یو😎💜
aram_mam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 343 خوب ببین خیلی همو درک میکنیم ولی خیلیم به هم میپریم و تو سر و کله هم میزنیم البته تقریبا شوخیه به هر ... چه جالب 😍😂estj درک تفاوت ها،بزرگترین احترام است...!
agataekim عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 568 چه جالب 😍😂 estj از نظر تی مشترکی حداقل🥴😂 We don't need to worry cause when we fall we know how to land:) معنی قلب بنفش برای من و میلیون ها نفر دیگه🙃💜👈🏻بنفش آخرین رنگ رنگین کمانه بنفش یعنی من برای مدت زیادی دوستت دارم و بهت اعتماد میکنم _کیم تهیونگ پرپل یو😎💜
agataekim عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 568 چه جالب 😍😂 estj دوستت چه تایپیه؟ We don't need to worry cause when we fall we know how to land:) معنی قلب بنفش برای من و میلیون ها نفر دیگه🙃💜👈🏻بنفش آخرین رنگ رنگین کمانه بنفش یعنی من برای مدت زیادی دوستت دارم و بهت اعتماد میکنم _کیم تهیونگ پرپل یو😎💜
aram_mam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 343 دوستت چه تایپیه؟ مث خدم دیگ درک تفاوت ها،بزرگترین احترام است...!
agataekim عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 568 مث خدم دیگ عههه چه باحال🤩 من فک میکنم از نظر درک کردن هم و خوش گذشتن بهشون بهترین تایپ دوست تایپ مثل خود آدمه ولی خوب یکم مثل موش و گربه میشن😁 We don't need to worry cause when we fall we know how to land:) معنی قلب بنفش برای من و میلیون ها نفر دیگه🙃💜👈🏻بنفش آخرین رنگ رنگین کمانه بنفش یعنی من برای مدت زیادی دوستت دارم و بهت اعتماد میکنم _کیم تهیونگ پرپل یو😎💜
aram_mam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 343 عههه چه باحال🤩 من فک میکنم از نظر درک کردن هم و خوش گذشتن بهشون بهترین تایپ دوست تایپ مثل خود آدمه ... من آدمیم که کسی نمیتونه ب من زور بگه اونم مث من.بعد دعوامون میشه😂😂 درک تفاوت ها،بزرگترین احترام است...!
agataekim عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 568 من آدمیم که کسی نمیتونه ب من زور بگه اونم مث من. بعد دعوامون میشه😂😂 مام مثلا حرفی برای گفتن پیدا نمیکنیم یه ساعت میشینیم کنار هم در سکوت طی میکنیم چیزی میخوریم بعد مثلا یکی میگه چه خبر؟ 🤣 We don't need to worry cause when we fall we know how to land:) معنی قلب بنفش برای من و میلیون ها نفر دیگه🙃💜👈🏻بنفش آخرین رنگ رنگین کمانه بنفش یعنی من برای مدت زیادی دوستت دارم و بهت اعتماد میکنم _کیم تهیونگ پرپل یو😎💜