2777
2789
عنوان

جدول قطعی برق

470 بازدید | 22 پست

دوستان برید جدول قطعی برق شهرتون رو نگاه کنید و مخصوصا اونایی که با قطع برق آبشون هم قطع میشه آب ذخیره کنید. ☹️☹️☹️

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه کردم 

متاسفانه امروز و دیروز که با برنامه نبود 

دیروز از یک ساعت زودتر رفت

امروز فقط نیم ساعت قطع شد

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
چطوری همینجوری بزنم توی نت؟

برا تهران بود از امروز تا ششم خرداد شما اسم شهرتون رو بزنید

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
از کجا باید ببینیم؟ 

سرچ کنید گوگل بیاره

نگاه کردم  متاسفانه امروز و دیروز که با برنامه نبود  دیروز از یک ساعت زودتر رفت امروز ف ...

ااا رو برنامه نییت؟ من امیدوارم امروز رو برنامه فقط یکبار بره 😑😑😶

زدم ولی حالیم نشد چی به چیه☹😂

من اسم خیابونمون رو دیدم و از رو اون برا خودم حدس زدم اگه باز از نظر محلی فرق کنه نمیدونم چه جوریه

ااا رو برنامه نییت؟ من امیدوارم امروز رو برنامه فقط یکبار بره 😑😑😶

برای ما که نبود

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
دیدم اصلا مطابقت نداشت والا ... همینجوری زدن دهن مردم بسته شه :(

🤕🤕🤕