2777
2789

ای انسان اگه تا قله ی قاف هم توی بلندی باشی 

انقدری کوچیکی که توی یه کفن جا میگیری

فراموش نکن به اندازه ای که کسی و ناراحت کنی ناراحت میشی

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمرنگ ترین جوهر ها از قوی ترین حافظه ها ماندگار ترند پ.ن:من به نوشتن ایمان دارم

منم همیشه باکاغذو قلم دردودل میکنم

اگه نوشتن نبود سلول به سلول تنم از پر ازغم میشد و آماس میکرد

من با نگاه طُ آغاز شدم💛🐣

عطر نگاهت ،پیچیده در کلبه ی دلم

و همه مست نگاهت شده اند

شب وماه وستاره ها وچه دلبرانه برایت چشمک می زنند ،

سحر مات نگاهت شده است وبلبل شیفته ی صدایت

من چگونه دل بر تو ننهم، وقتی خدا در آفرینش تو، بر خودش آفرین گفته پس باتمام وجود دوستت دارم که تو زیبا ترین آفریده ی دست خدایی.....

اِجتماعی بودنّ ،،،با همه صحبت کردن ، لاس زدَن   نیست.؛ اجتماعی بودن یعنی بدونیدّ کجا  و  با چه ک                                                                                                                              ♥️JUST STUDY♥️     
نه عزیزم این جمله ایی که من گفتم یکی از تفاسیر یک ایه قران هستش و فکر کنم یک جمله از کتاب اثر مرکب ا ...

ممنون گلی جان

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

ازمهریاران ریاکار خوشترست،،،بی مهری کسی که چو آیینه راستگوست،،جانا نشان دوستی درستی و راستی است هرگز ...

در من هراس نیست ز سردیو تیرگی

من ازسپیده های دروغین مشوشم

من با نگاه طُ آغاز شدم💛🐣

هروقت خیلی غمگینم این سطر ارومم میکنه اندکی صبر سحر نزدیکست،،

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم