2777
2789
عنوان

اعتماد به نفس ندارم

204 بازدید | 18 پست

سلام خانما تو رو خدا کمکم کنین اصلا اعتمادبه نفس ندارم .مثلا برای روزمعلم همه ی هم کلاسیای دخترم با مادراشون رفتن مدرسع اما من نتونستم اصلا اعتماد به نفس تدارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک نکنم بشه کاریش کرد جز اینکه خودتونو باور کنید

سعی کنین بیشتر تو جامعه باشین و معاشرت باشین و خودتونم با دیگران و... مقایسه نکنید

کارایی که اعتماد بنفسو میبره بالا انجام بدین یکی با ارایش کردن اعتماد ب نفسش میره بالا یکی با لباس خوب یکی با ورزش یکی با علم و دانش بالا و... بستگی داره شما چطور باشین

من نمیدونم اسم، ولی کتاب تو این زمینه زیاده سرچ کنین

میشه بگین شما چطوری هستین که اعتماد به نفش ندارین . اگه دوس داشتین بگید

خب من راحت نمیتونم ارتباط برقرارکنم وقتی واردجمعی میشم تاکسی باهام حرف نزنه باهاش حرف نمیزنم وقتیم بخوام باکسی سرصحبت روبازکنم واسم مث شکنجه میمونه

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام
فک نکنم بشه کاریش کرد جز اینکه خودتونو باور کنید سعی کنین بیشتر تو جامعه باشین و معاشرت باشین و خود ...

ممنون عزیزم من با ورش کردن ‌و اطلاعات عمومیم بالا بره اعتماد به نفس دارم که متاسفانه اراده ندارم