2777
2789

خب

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو یکم حرص بخورم این چربی ها یکم اب بشن

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

تقریبا ۷ ماه پیش یکی از اشناهای دورمون منو تو اینستا پیدا کرد و دایرکت داد چون فامیلش باهامون یکی بود جواب دادم هرگز من این آدم رو ندیدم اونم منو تو ی عروسی چن سال پیش دید و حتی درست حسابی نمیشناخت خانوادمو دو روز دوم ازم خاستگاری کرد تو اینستا😐ادعا داشت تو خانواده خیلی مذهبی و حساسه و اهل دوس دختر و با دخترا حرف زدن نیست و کلی مغروره

تقریبا ۷ ماه پیش یکی از اشناهای دورمون منو تو اینستا پیدا کرد و دایرکت داد چون فامیلش باهامون یکی بو ...

همین؟؟؟😒

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام
تقریبا ۷ ماه پیش یکی از اشناهای دورمون منو تو اینستا پیدا کرد و دایرکت داد چون فامیلش باهامون یکی بو ...

ن بهتر بگم ک روز چهارم واضح خاستگاری کرد از روز دوم ی ریز بحث ازدواج میکرد و منم هی میگفتم کی ازدواج میکنه و این هی میگف پسری ک اینجوره اونجوره فلانه بهمانه بیاد برات چی؟ گفتم ن ،میگفتم فکر ازدواجی برو بحثشو با کسی کن ک اونم فکرشه بعد اخرش دیوونم کرد گفتم بگو حرفتو بزن خفه کردی خودتو گف ک من ازت خاستگاری میکنم و رفت با یکی از اشناهای خیلی دورمون ک خانوم بود حرف زد ک من میخام این دخترو خاستگاری کنم (اخه مردک پدرو مادر نداری ک میری سراغ یکی دیگه)

ن بهتر بگم ک روز چهارم واضح خاستگاری کرد از روز دوم ی ریز بحث ازدواج میکرد و منم هی میگفتم کی ازدواج ...

بعدش ک خانومه بهم زنگ زد تو رو دروایسیش گیر کردم گفتم ب شرطی ک این اقا سریع با خانوادش در میون بزاره چون اهل دوستی نیستم پسره کلللللی ادعا ک من پسر پاکیم من فلانم من بهمانم توهم باید برا اینکع خانوادم بپذیرن چادری شی با حجاب شی گفتم من همینم ک هستم ،وای مثه کنه بود میچسبید حالم بهم میخوره یادش میوفتم