تقریبا ۷ ماه پیش یکی از اشناهای دورمون منو تو اینستا پیدا کرد و دایرکت داد چون فامیلش باهامون یکی بود جواب دادم هرگز من این آدم رو ندیدم اونم منو تو ی عروسی چن سال پیش دید و حتی درست حسابی نمیشناخت خانوادمو دو روز دوم ازم خاستگاری کرد تو اینستا😐ادعا داشت تو خانواده خیلی مذهبی و حساسه و اهل دوس دختر و با دخترا حرف زدن نیست و کلی مغروره
تقریبا ۷ ماه پیش یکی از اشناهای دورمون منو تو اینستا پیدا کرد و دایرکت داد چون فامیلش باهامون یکی بو ...
ن بهتر بگم ک روز چهارم واضح خاستگاری کرد از روز دوم ی ریز بحث ازدواج میکرد و منم هی میگفتم کی ازدواج میکنه و این هی میگف پسری ک اینجوره اونجوره فلانه بهمانه بیاد برات چی؟ گفتم ن ،میگفتم فکر ازدواجی برو بحثشو با کسی کن ک اونم فکرشه بعد اخرش دیوونم کرد گفتم بگو حرفتو بزن خفه کردی خودتو گف ک من ازت خاستگاری میکنم و رفت با یکی از اشناهای خیلی دورمون ک خانوم بود حرف زد ک من میخام این دخترو خاستگاری کنم (اخه مردک پدرو مادر نداری ک میری سراغ یکی دیگه)
ن بهتر بگم ک روز چهارم واضح خاستگاری کرد از روز دوم ی ریز بحث ازدواج میکرد و منم هی میگفتم کی ازدواج ...
بعدش ک خانومه بهم زنگ زد تو رو دروایسیش گیر کردم گفتم ب شرطی ک این اقا سریع با خانوادش در میون بزاره چون اهل دوستی نیستم پسره کلللللی ادعا ک من پسر پاکیم من فلانم من بهمانم توهم باید برا اینکع خانوادم بپذیرن چادری شی با حجاب شی گفتم من همینم ک هستم ،وای مثه کنه بود میچسبید حالم بهم میخوره یادش میوفتم