مخاطب_خاصم_خدا_۲ مدیر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2204 عنوان با قد ۱۶۹ چه وزنی خوبه.. | مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 42 پست من قدم ۱۶۹ بنظر شما چه وزنی مناسبه منه مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی.. 1400/03/03 | 10:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مخاطب_خاصم_خدا_۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2204 منم دقیقا ۱۶۹ و ۶۵ کیلوام 🙂 هیکلت چطوره تو پر هستی مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
مخاطب_خاصم_خدا_۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2204 اسی کوردی؟کورد ایلام؟ نه لکم عزیزم مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
آناتا عضویت: 1393/03/13 تعداد پست: 50547 چه مارکی بخرم عزیزم فکر کنم آپتامیل خوبهروزی یک قاشق بریز تو یه لیوان اب بخور کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
آرامش۷۸ عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 2147 پس چرا من ۶۵ کیلوام اما هنوز لاغرم و صورتم کشیده اس عزیزم تا۷۵ راه داری لاغرم خوب نی طرزرفتارشماویترینی ازشخصیت شماست 💯
مخاطب_خاصم_خدا_۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2204 فکر کنم آپتامیل خوبه روزی یک قاشق بریز تو یه لیوان اب بخور خیلی ممنون عزیزم میخورم ببینم جواب میده مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
آرامش۷۸ عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 2147 من ۱۶۸ ام ۶۸ کیلوام😐😑بم میگن خوبی لاغر نشو،میخوام ی هشت کیلو کم کنم واه اشتباه میکنی طرزرفتارشماویترینی ازشخصیت شماست 💯
مخاطب_خاصم_خدا_۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2204 عزیزم تا۷۵ راه داری لاغرم خوب نی اره یه بار تا ۷۰ رفتم خییییلی خوب بودم اما اونوقتا ورزش میکردم تو پر بودم اما الان میترسم بخورم شکم بیارم چون به باشگاه دسترسی ندارم مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
هندوانه_شب_یلدا عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 3138 هیکلت چطوره تو پر هستی پایین تنم چاق تره دوس داشتم سایزش فرق نداشت الان پایین ۴۰ بالا ۳۸ باسن و رونام تپله 😢
dr_yalda عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 4539 واه اشتباه میکنی چرا گلم؟ از نظر علمی حداقل ۸ کیلو اضافه دارم
مخاطب_خاصم_خدا_۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2204 پایین تنم چاق تره دوس داشتم سایزش فرق نداشت الان پایین ۴۰ بالا ۳۸ باسن و رونام تپله 😢 منم رون پام خیلی تپله وگرنه دستام خیلی ظریفه اصلا همخوانی ندارن دستای لاغر و پاهای چاق🤣🤣و صورت کشیده مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..