2777
2789
عنوان

با قد ۱۶۹ چه وزنی خوبه..

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 42 پست
منم دقیقا ۱۶۹ و ۶۵ کیلوام 🙂

هیکلت چطوره تو پر هستی

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی کوردی؟کورد ایلام؟

نه لکم عزیزم

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
فکر کنم آپتامیل خوبه روزی یک قاشق بریز تو یه لیوان اب بخور

خیلی ممنون عزیزم میخورم ببینم جواب میده

عزیزم تا۷۵ راه داری لاغرم خوب نی

اره یه بار تا ۷۰ رفتم خییییلی خوب بودم اما اونوقتا ورزش میکردم تو پر بودم اما الان میترسم بخورم شکم بیارم چون به باشگاه دسترسی ندارم

پایین تنم چاق تره دوس داشتم سایزش فرق نداشت الان پایین ۴۰ بالا ۳۸  باسن و رونام تپله 😢

منم رون پام خیلی تپله وگرنه دستام خیلی ظریفه اصلا همخوانی ندارن دستای لاغر و پاهای چاق🤣🤣و صورت کشیده