2777
2789
عنوان

چرا همش انرژی منفی

129 بازدید | 16 پست

نمیدونم چرا هروقت میام اینجا سوالی میپرسم راجع ب کاری ک بخوام شروع کنم همش میان میگن خوب نیس نرو پشیمون میشی و‌....

چرا ندیدم کسی بیاد بگه خوبه آفرین شروع کن تو میتوننییی؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شروع کردم دوره اموزشی قالی بافی میرم... اما هر کی اومد گف خوب نیس نرو فلانه و بهمانه‌..

میتونی طاقت بیاری و علاقه داری حتما برو بیخیال حرفا

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

سعی کن زیاد سوال نپرسی اینجا

از گفته های بقیه جوابتو میدن نه تجربه های خودشون

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ
شاید واقعا تجربشونه،ولی آدم اراده کنه هر کاری بخواد می‌تونه بکنه

من تو ی شهر کوچیک زندگی میکنم میخام کمک خرج همسرم باشم با وضعیت اقتصادی و‌... 

بچمم کوچیکه گفتم این شغل بالاخره فعلا انتخاب کنم تا بچم یکم بزرگتر شد ی فکری بکنم... اصن شایدم موندم تو این کار... میخام تو کارگاه مشغول بکارشم.. اینجا زدن تو برجکم ولی بازم ادامه میدم حتی اگر یک ایران بم‌بگن نهه

دلیلش سادست

اولا چون اون کاری که شما علاقه داری و میخوای انجام بدی اشخاص دیگه بدلیل نداشتن علاقه توش موفق نشدن و میان انرژی منفی میدن

دومین دلیل اینه که خیلیا چون تنبل هستن و حوصله تلاش و کامل کردن یه مسیر رو ندارن و همه چیزو اماده میخوان ،مسیری که شما انتخاب کردی و خیلی مسیرهای دیگه رو نصفه کاره ول کردن و به اینو اون میان مثلا نصیحت میکنن

شما به حرف هیچکس کاری نداشته باش هرچیزی و هر استعدادی بدست اوردن یک پوئن مثبته

من تو ی شهر کوچیک زندگی میکنم میخام کمک خرج همسرم باشم با وضعیت اقتصادی و‌...  بچمم کوچیکه گفت ...

من قالی بافی تا حدی بلدم،خیلی خوبه به عنوان ی درآمد،مخصوصا الان،ولی برای قالی های بزرگ ی کم برای تنهایی یافتنش کار مشکلیه،ولی اوایل میتونید تو کارگاه ها کار کنید و مهارت بیشتر به دست بیارید و بعدا برای خودتون کار کنید

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
من قالی بافی تا حدی بلدم،خیلی خوبه به عنوان ی درآمد،مخصوصا الان،ولی برای قالی های بزرگ ی کم برای تنه ...

بهم گفتن بعد از ۲۱ روز آموزش دیدن هم بیمه میشید و هم اینکه مشغول بکارمیشید... دار کوچیک میدن میارم خونه دیگه ماهیانه درامد میدن بم... اما نمیدونم درامدش چجوریه گف لایه ای ۵ تومن حساب میشه که خب من چون تازه رفتم خیلی معنیش رو متوجه نشدم..قراره امروز بیشتر برام توضیح بدن

بهم گفتن بعد از ۲۱ روز آموزش دیدن هم بیمه میشید و هم اینکه مشغول بکارمیشید... دار کوچیک میدن میارم خ ...

ببین گلم هر رج که ببافی میشه ،ینی مثلا کل قالی ۴۰۰رج باشه میشه دو میلیون

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
شروع کردم دوره اموزشی قالی بافی میرم... اما هر کی اومد گف خوب نیس نرو فلانه و بهمانه‌..

من خودم قالی میبافم برا سرگرمیه بیشتر بلدم خیلی دوستش دارم خودش یه هنره🥰

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

قالی های شهر ما این شکلیه... رو زمین هست و طرحش هم خاص خودمونه این شکلی میبافیم ....

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️