2777
2789

منکه بچ ندارم ولی حالم از بچه بهم میخوره

واقعا حالم بهم میخوره 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من عاشق بچه هامم نفسم به نفساشون بنده درسته بعد اینکه خیانت دیدم وخیلی چیزا میگفتم کاش بچه نداشتم ول میکردم میرفتم ولی الان ک بچه دارم خداروشکر مطمئنم ی روز خدا ب صبر من و دل این بچه های معصوم نگاهی میکنه و نجاتمون میده

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  
انشاالله قطعا همینطوره 

ممنون

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  

از به دنیا اومدن خودم پشيمونم امشب بحثم شد با مادرم و جوابش رو حسابی دادم اونم عصبانی از دست یه بیشرف و کارای بابام بود خیلی بد باهاش ح،ف زدم اونم گفت پدرت سر تو عرق می خورده و تو با عرق به دنیا اومدی برای همین اینقدر بدبختی  و رنگ خوشی نمی بینی البته طوری میگفت که بابا م بستوه ولی من حالم از خودم بهم میخوره از مریضی از تجاوز از بدبختی های این چندساله بااین که همیشه سعی کردم خدا ازم راضی باشه و لی وقتی نطفه حروم باشه 

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍