2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم، نمیدونم چقدر معتقد به شرعی، ولی اگه زِنا گناه کبیره و حق اللهه، دروغ گناه کببره و حق الن ...

شما چقدر به شرع اعتقاد داری؟

خانم مگه هرکی بکارتش اسیب میبینه رفته زنا کرده؟

تهمت زدن گناه نیست که به خودت همچین اجازه ای میدی؟

خیلیا تاحالا اومدن که بر اثر فشار اب هنگام شست و شو بکارتشون اسیب دیده یا زمین خوردن و یه سری ورزشا

یکم ذهنتون و پاکیزه کنید

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

شما چقدر به شرع اعتقاد داری؟خانم مگه هرکی بکارتش اسیب میبینه رفته زنا کرده؟تهمت زدن گناه نیست که به ...

سلام منم موافقم. قرار نیست بخاطر یک حادثه آدم تا آخر عمر بدبخت بشه. خیلی موقع آدم بیگناهه. من قربانی این مورد بودم پیش.دکنر رفایی عمل کردم خدارو شکر عالی هم شد و به همه هم توصیه میکنم ترمیم کنن به حرف کسی هم گوش ندن

سلام منم موافقم. قرار نیست بخاطر یک حادثه آدم تا آخر عمر بدبخت بشه. خیلی موقع آدم بیگناهه. من قربانی ...

عزیزم شما با لیزر انجام دادی یا معمولی؟بعد پیش دکتر رفتی مشکلی پیش نیومد؟