2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین😭😭😭

241 بازدید | 52 پست

خانما من ۶ ماهه باردارم و پسر داییم ماه دیگه عروسیشه دعوتمون میکنن موندم برم یا نرم...از طرفی از کرونا میترسم از طرفی میترسم بعدا گلایه کنن ک نیومد عروسیمون

۲۰۰ نفر بیشتر مهمون دارن،،،شوهرم میگ من تنها میرم تو خطرناکه بیای خدایی نکرده کرونا بگیری من خودمو نمیبخشم ک گذاشتم بیای عروسی...خودشم تالار گرفتن ۲ ساعت با شهر ما فاصله هست اگر برم...

ب نظرتون چیکار کنم تو این شرایط بارداری و کرونا عروسی برم یا نرم😭😭 

🥳امیر علی جانم من و بابا مشتاقانه منتظر اومدنتیم😍💗

هیچی از بچت مهمتر نیست

هرکاری کنی مردم باز حرفی دارن که درموردت بزنن پس به خاطر سلامتی خودت و بچت نرو

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو تو رو خدا نزار شوهرت بره با کسایی که میرن تا دو هفته دیدار نداشته باشه

امروز خبر خوندم خانم باردار ۷ ماه رفت عروسی کرونا گرفت هم خودش هم بچه فوت شدن

نمیخوام استرس بدم ولی هیچی ارزش نداره خودن و نی نی ت آسیب ببینی خدانکرده 

نروووووووووو

بری یا نری حرف مردم همیشه هست.

نرو به هیچ عنوان. مواظب خودت و تودلیت باش که ان‌شاءالله سلامت بغلش بگیری.

بری حرف درمیارن، نری هم حرف درمیارن. ولی نری عاقلانه تره چون با یه معذرت خواهی ساده تموم میشه.

هرچند معذرت هم نمی خواد. چون واقعا عروسی گرفتن و کرونا متضادن😨

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
هیچی از بچت مهمتر نیست هرکاری کنی مردم باز حرفی دارن که درموردت بزنن پس به خاطر سلامتی خودت و بچت ن ...

منم دلم میخاد نرم...

🥳امیر علی جانم من و بابا مشتاقانه منتظر اومدنتیم😍💗
ن تالاره باغ نیست گلایه میکنن آخه

خیلی ببخشید به درک که گلایه میکنن فامیلی ک این قدر شعور نداشته باشه ک با این شرایط انتظار داره ازت بزی هم ی عیب میزاره 

خودشون باید سرشون بشه از شما نباید انتظاری باشه والا مگه شوخی روزی ۲۰۰ تا آمار فوتی میدن که حداقل ۲ برابر این آمار 

ن تالاره باغ نیست گلایه میکنن آخه

از گلایه خواهر مادر که بدتر نیس 

پسر عمو به شما چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟

من خونه مادر شوهرم از عید نرفتم مهم هم نیست چی میخان بگن 

خونه مامانمم دیگه نمیخام برم واقعا چون برادرم رعایت نمیکنه 

مادر باردار کرونا بگیره کم پیش میاد جون سالم بدر ببره