2777
2789

موهام صاف و کم پشته . ریزش مو هم دارم الان تا کتفمه میخوام کوتاه کنم یکم رسیدگی کنم شایدوضعیتش بهتر بشه . خیلی از مدل مو سر در نمیارم.آرایشگر خیلی مطمئن سراغ ندارم که همه چیو بسپرم به خودش. شما راهنماییم کنین چه مدلی کوتاه کنم؟

خدایا شکرت

راحت میشی و سبک

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

ی مدل مو ک با موزر میزنن 

من یکی از اسناهام زدع خیلی خفنع حیف عکس ندارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاسه یزار رو کلت دورشو بزن

جای تو بودم صفر میزدم

واقعا نون دلتون و میخورین ! اگه فکر کردین جایی دل کسیو شکوندین بی جواب میمونه کافیه ۱ سال صبر کنین ببینین همون بلا سر خودتون میاد...حتی بدتر:) 
نه دیگه در اون حد کوتاه یه چیزی در حد کپ 

شبیه دختر مهربون بزن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من موهام پره و یکماه هست ریزش شددددید گرفتم و دقیقا مثل شما میخوام کوتاه کنم و رسیدگی کنم 

حنا بزارم ..... روغن نارگیل بزنم .... تخم مرغ بزنم....سبوس برنج بخورم 

شما چیکار میخواید بکنید؟؟؟؟

الان عکس مدلی که میخوام کوتاه کنم میزارم