khatereh70 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 480 عنوان اینجا نطنز اصفهان است 405 بازدید | 11 پست وای چه هوایی.دلم نیومد پز هوای بارونی و نسیم بهاری و بوی بارون ک پیچیده تو خونه رو ندم.باورتون نمیشه. 1400/03/03 | 01:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
izenit عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2037 وای عاره هوا دیشب گرم بود اصف الان خنک شد نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY
رهگذر۲۰۲۰ عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4309 اینجا هم اراکاز عصر همینجوره 😍😍😍😍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
khatereh70 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 480 خوشا ب سعادتت ای ایرانی .من ک کولر زدم کولری خدا روشن کرده ک پناه بردیم به بخاری.خیلی هوای ملسی هست
khatereh70 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 480 اینجا هم اراک از عصر همینجوره 😍😍😍😍 هوا سرده؟کاش یکی هم بگه برفیه.خیلی حال میده سرما بعد از کلی گرما خوردن توی زمستون
رهگذر۲۰۲۰ عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4309 هوا سرده؟کاش یکی هم بگه برفیه. خیلی حال میده سرما بعد از کلی گرما خوردن توی زمستون سرد اونجوری ک یخ بزنی نه ولی خنکه خیلیدیشب شدید گرم بودامروز بارون اومد و یهو هوا عجیب خنک شد (مامانم میگه سرده من میگم خنک 😅) به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
khatereh70 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 480 سرد اونجوری ک یخ بزنی نه ولی خنکه خیلی دیشب شدید گرم بود امروز بارون اومد و یهو هوا عجیب خنک شد (م ... خنک زیر پتو بری.اخ چه حالی میده
رهگذر۲۰۲۰ عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4309 خنک زیر پتو بری.اخ چه حالی میده آره واقعا 😍ولی پنجره ها رو بستن 😑😭 به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
khatereh70 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 480 آره واقعا 😍 ولی پنجره ها رو بستن 😑😭 من خونم روی کوه هم هست دما خیلی پایینتره.نطنز حالت کوهستانی داره و یه منطقه کلا رو کوه خونه ساختن.الان تو بالکنم با پتو
رهگذر۲۰۲۰ عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4309 من خونم روی کوه هم هست دما خیلی پایینتره.نطنز حالت کوهستانی داره و یه منطقه کلا رو کوه خونه ساختن.ال ... 😍😍😍😍😍 خوش به سعادتت 😍😍😍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی