2777
2789
عنوان

لومیرم؟🥺

79 بازدید | 10 پست

شوهرم قراربود برا خواهرم شیرآلات بیاره از کارخونشون،پولو ریخت.

ماتصادف کردیم پولش خرج شد🥺همون شیرا روخودم ی ماه پیش گرفتم نصب کردم مجبورم بازشون کنم بدم خواهرم 😔 آدمای حساسی ان  وبی درک راستشو بش بگم ناراحت میشه خیلی کینه ایه

بنظرتون میفمه؟همه چیشو عوض کردیم ولی شیرآشپزخونه رو شیر دوتا خط افتاده نشد درستش کنیم ‌

ستم سفید طلایی بود خیلی دوسشون داشتم حیف....

خیلی ناراحتم خیلی....سردردگرفتم خداچرا این بلاهاروسرما میاره این تصادف دیگه چی بود

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟
از یکی قرض بگیر شیر نو براشون بگیرین وگرنه خونتون اومدنی متوجه میشه و دلخور میشه

هرچی داشتیم گذاشتیم وسط خیلی قرض کردیم دیگه واقعا نمیشد قرض کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کاراشتباهی کردید اون پول شیرنو رو داده اماتو شیر یکماه مصرف کرده بهش دادی؟؟یااستفاده نکرده بودین ازش؟

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
لومیری بد حور چون میان میبینن از شما باز شده نیست میفهمن دیکه  بعد میگن خودشون میخوان یه مدل د ...

ن اونا خونه ما نمیان خیلی دوریم از هم اونا شهر دیگن ۱۸ساعت فاصله داریم

خودم خیلی ناراحتم ی هفتس باشوهرم دعوا دارم صدباربش میگم تو نمیخواد برا کسی کاری کنی فقط برامن حرص میزاره

چه کاراشتباهی کردید اون پول شیرنو رو داده اماتو شیر یکماه مصرف کرده بهش دادی؟؟یااستفاده نکرده بودین ...

یک ماهه بستم

اخه عزیزم اون شیرارو بیرون ۳ونیم پولشه.توکارخونه ک شوهرم هست گرفتن یکوچهارصدچون شوهرم امتیاز داره تو کارخونه....نمیدونم چیکار کنم اگ بش بگم هرجا بشینن آبرومونو میبرن....مشکل ازشوهرمه ک بارها میگم تو نمیخواد برا کسی کاری کنی خوبو بد کسی قدر نمیدونه حالام دردسر شدواسمون

ن اونا خونه ما نمیان خیلی دوریم از هم اونا شهر دیگن ۱۸ساعت فاصله داریم خودم خیلی ناراحتم ی هفتس باش ...

اونا که حساسن بفهمن ممکنه ناراحت بشن نفهمن شما مدیون میشی اگه راضی نباشن

شوهرت بکو از کارخونه قسطی برداره پولشو از حقوقش کن کنن

چاره ای نیست بینتون شمراب نشه

یاببرین شیرالات رو و بگین اون مدلی فعلا نداشت این امانت باشه حالا که اومدبم دست خالی نیومده باشیم  تا ما اون مدل رو بتونیم بیاریم براتون 

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 
یک ماهه بستم اخه عزیزم اون شیرارو بیرون ۳ونیم پولشه.توکارخونه ک شوهرم هست گرفتن یکوچهارصدچون شوهرم ...

ن دیگه نمیخواد بهشون بگی اینجوری بدتره دعاکن ایشالا ک نمیفهمن

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜