2777
2789
عنوان

الان برای سفر کجا مناسب تره ؟

106 بازدید | 11 پست

اگر شهر دیگه ای رو میخایین بگین که تو گزینه ها نیست برام بنویسید 

خواهشا نیایین بگین کروناست و فلان 

دق کردم 

تعداد رای : 7
نظرسنجی
مشهد
0
0%
کیش
3
42%
شمال(گیلان)
3
42%
قشم
1
14%

دق کنی بهتره تا  زنجیره کرونا رو ادامه  بدی مردم بدبخت کنی.یکم درک کنید دیگه اه با دو تا بجه کوچیک تنها تو ی خونه نشستم بچه هام داغون شدن از تنهایی جیکمم در نمیاد خدا نگذره از امسال شماها 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قضاوت نیست الان وقت سفر نیست چقدر ادم باید بمیره تا امثال شماها به خودتون بیایید 

شما بمون خونه تو و خانواده ات مبتلا نشین زندگی و اوضاع روحی من اونقدرام اش دهن سوزی نیست که بخام برای ادامه زندگیم قرنطینه بمونم بقیه هم اگر میخان قطع کننده باشن مث شما بمونن خونه که امثال من باعث ابتلا و فوتشون نشن

مرسی گلم  من جنوبی ام تبریز الان هواش چطوره ؟

خنک ودلچسب ...البته من هوای رو به سرد رو دوست دارم...

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
شما بمون خونه تو و خانواده ات مبتلا نشین زندگی و اوضاع روحی من اونقدرام اش دهن سوزی نیست که بخام برا ...

بنده به خاطر امثال شما ها توی محل کار همسرم ک سفر رفته بودن مبتلا بودن سرکار اومدن بودن تا پای مرگ رفتم خانوم محترم