2777
2789
عنوان

با نامزد وابسته باید چی کار کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 41 پست
مرسی عزیزم از راهکارهات  ولی منم دوسش دارم خیلی برای این که به هم برسیم خیلی تلاش کردم.

خواهش عزیزم برنامه ریزی داشته باشی واسه ارتباط باهاش همه چی درست میشه😘

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
می‌ترسم ناراحت بشه. آخه ما خیلی سخت به هم رسیدیم. خانواده من راضی نبودن.  مدلش این طوریه که وق ...

اگ گفت همو ببینیم سعی کن تعداد قرارارو تو هفته کم کنی مثلا بگو واسه این پایان نامه خیلی سرم شلوغه ولی فلان روز خودم میام پیشت عزیزم و این حرفا . ولی با محبت بگو ک احساس نکنه داری نادیدش میگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش عزیزم برنامه ریزی داشته باشی واسه ارتباط باهاش همه چی درست میشه😘

مرسی گلم 💙💙💙

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

اگ گفت همو ببینیم سعی کن تعداد قرارارو تو هفته کم کنی مثلا بگو واسه این پایان نامه خیلی سرم شلوغه ول ...

عزیزم ممنون از راهنماییت 💙💙💙

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

خوشا انان که یارشان اینجوریه 

عزیزم باور کن برای یک ماه این رفتار خوشحال کننده ست.

بعدش حس می‌کنی استقلال نداری

عزیزم باور کن برای یک ماه این رفتار خوشحال کننده ست. بعدش حس می‌کنی استقلال نداری

وای من سه سال فقط انتظار اینو داشتم عشقم بهم توجه کنه حسرت همچین چیزی مونده به دلم من چون خودم خیلی احساساتیم بدم نمیاد خسته نمیشم از فرد وابسته 

وای من سه سال فقط انتظار اینو داشتم عشقم بهم توجه کنه حسرت همچین چیزی مونده به دلم من چون خودم خیلی ...

عزیزم ان‌شاءالله که روز به روز روابطتت با عشقت عشقولانه تر بشه 😍

خب آخه به عنوان یه انسان نباید حریم شحصی داشته باشم؟ 🙁

منو از شخص مادرشوهرم خاستگاری کردن😂😂😂😂ازونجایی که مادرشوهرم اصرار داشت منو کوچیک‌ کنه اصلا صداشو در نیاورد و ب شوهرمم نگفت...چون اصرار داشتن من اصلا خاستگار نداشتم😂😂😂تاپیکت رو قفل کرده بودی ی عده انقدر عجیب نظر دادن انکار چیز عجیبیه و ادم بیکاره تاپیک دروغ بزنه

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
منو از شخص مادرشوهرم خاستگاری کردن😂😂😂😂ازونجایی که مادرشوهرم اصرار داشت منو کوچیک‌ کنه اصلا صداشو ...

عزیزم ممنونم که درک کردی و تجربت رو اینجا با من به اشتراک گذاشتی. مثلا انگار بقیه بی کارن بیان داستان بگن براشون. آدم میاد نی نی سایت در دل کنه، دردش یادش می‌ره بس که یه عده چرت میگن

عزیزم ممنونم که درک کردی و تجربت رو اینجا با من به اشتراک گذاشتی. مثلا انگار بقیه بی کارن بیان داستا ...

همین چرتا همین خواهرشوهر مادر شوهر منو شما هستن که اینجا عضو هستن اصلاااا ذره ای فکر نکن بهشون

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
همین چرتا همین خواهرشوهر مادر شوهر منو شما هستن که اینجا عضو هستن اصلاااا ذره ای فکر نکن بهشون

👌👌👌👌