2777
2789
عنوان

جوش صورت در ماه های پایانی

231 بازدید | 6 پست

سلام خانما

من ۳۲ هفته ام خیلی صورتم جوش زده. همش سعی میکنم گرمی اینام نخورم خاگشیر هم خوردم دوروزه ولی همش هی جوش جدید میزنم از چیه طبیعیه؟؟؟

نی نی هم پسره

جوش چرکیه یا گرمیته ؟

احتمالا گرمیته که باید خودتو ببندی به چیزای طبع سرد و خنک وگرنه بچت زردی میگیره 

گوشت خروس خیلی خوبه 

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هم چرکیه هم قرمز

قرمزا حتما گرمیته گلم 

چیزای خنک‌بخور هندونه 

اگه ماه آخری خاکشیر مشکلی نداره بخوری

عرق کاسنی 

گوشت خروس 

من بارداری اولم‌خیلی گرمیم بود گوشت خروس خوردم  بهتر تر شدم ولی بازم بچم که به دنیا اومد زردیش ۱۴ بود 

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   
قرمزا حتما گرمیته گلم  چیزای خنک‌بخور هندونه  اگه ماه آخری خاکشیر مشکلی نداره بخوری عرق ...

عرق کاسنی رو کیا بخورم؟؟؟ خاکشیر الان دوروزه دارم میخورم ریختم تو آب تو یخچال روزی سه چار قاشق خوردم