2777
2789
عنوان

بچه دزدی😢😱

215 بازدید | 18 پست

سلام بچه‌ها

شنیدید که ی گروه حدودا ۶۰۰ نفره تز پاکستان اومدن ایران بچه‌ها رو میدزدن اعضای بدنشون و میفروشن؟!

وای خدایا همینمون کم بود😑🥺

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم

کاش بیان منو بدوزدن 

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنوز تو مرحله برق قطع شده هستم وای خدا

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
کاش بیان منو بدوزدن 

اگر بدزدن ی راست نمیکشن راحت بشی که 

قطعا هم تجاوز میکنن هم شکنجه میدن

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
اگر بدزدن ی راست نمیکشن راحت بشی که  قطعا هم تجاوز میکنن هم شکنجه میدن

دشمنی ندارن شکنجه کنن ک وا

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 
بله ومتاسفانه راست 

واقعا شما شنیدید کجا این اتفاق افتاده؟

من شنیدم فعلا طرف سیستان و بلوچستانن

آره فیلمش هست پیداش کن خودتم

وای خدایا من فکر میکردم شایعست و الان کلی حرف نا مربوط میزنن بهم نمیدونستم واقعیه😭

اینجور خبرها معمولا برای بهم زدن جو روانی جامعه هست 

چندتا سازمان اطلاعااتی مشرف به کشور هستن 

وقتی مردم عادی تعداد و ملیت و هدف بچه دزد هارو میدونن یعنی یا اصلا این مسئله کذبه یا سازمان های اطلاعاتی گروه رو جمع کردن

کاربری دو نفره 😁ذکر مشکلات اطرافیان از زبون خودشون😁

شنیدم ولی باور نکردم. کسی ک قطعی اعلام دزدیده شدن نکرده

تعداد زیادی از مردم راجع بهش اطلاع دادن به پلیس ولی خب الان نمیگن که

اینجور خبرها معمولا برای بهم زدن جو روانی جامعه هست  چندتا سازمان اطلاعااتی مشرف به کشور هستن& ...

امیدوارم