2777
2789

دخترم ۴ سالشه از دیروز تب داره دیروز بردم دکتر ، معاینه کرد گفت اگه تا دوشنبه تب داشت سه شنبه بیار برای تست کرونا دارو بهش داده . دیشب ی بار اسهال شد امروز صبحم گفت دلم درد میکنه ولی یخورده ام سردش میشه .برای بچه ها خطرناکه ؟ من خودم ۲۵ روز قرنطینه بودم جایم نرفتم بعد ۱۴ روز دخترم اومد پیشم الانم اینجوری .نمیدونم چیکار کنم خیلی دل نگرانم حالم اصن خوب نیست توروخدا اگه کسی بچه اطرافیانش یا خودش بوده بهم بگه چجوریه خطرناکه یا ن چون من میترسم از ریروز ک دکتر بهم گفته دارم دیوونه میشم  

🐝🐜🐞🌳🌲🌴

بله پسر من همین علائم داشت کروناست متاسفانه

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خطرناکه ؟ چند روز علایم داشت 

تقریبا ۹ روز 

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗

بهش تند تند مایعات گرم بده ....سوپ تازه درست کن برای هر وعده اش ...بله دوقلوهای خانواده ما گرفتن خداروشکر زود خوب شدن ....۵ سالشون بود...

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
پسرت چند سالشه چند روز طول کشید ک بهتر شد حال عمومیش

۲ سال تقریبا ...۱۵ روز طول کشید بیچاره هیچی نمیخورد

من خودم که گرفتم همزمان به بچه هام دارو میدادم تا نگیرن ...

اگه شربت ایمونیس پیدا کردی براش بگیر بخوره ...سیستم ایمنی رو تقویت میگنه

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم