سلام. خانما من همیشه تنها بودم و تو ارتباط برقرار کردن مشکل داشتم. هیچ حرفی برای گفتن ندارم هیچوقت. خیلی هم خجالتیم. همیشه دوستای خیلی کمی داشتم از اول ابتدایی تا الان. این رو قبول دارم که دست کم تا حد زیادی مشکل از منه چون همیشه همینطور بودم. کسی میتونه راهنماییم کنه؟
منم الان ۱۴ سالمه و از اولش تنها بودم توی مدرسه و توی خانواده زیاد ارزشی ندارم ولی
وقتی میرم توی تولدای دوست اجیم
خاله هاشون و فامیلاشون همشون از من خوششون میاد دوست اجیم همیشه حال منو میپرسه ولی توی مدرسه تنهام
خیلی راحت ارتباط برقرار میکنم
کاشکی بعضی ها میفهمیدن زندگی هرکسی به خودش مربوطه کاشکی بعضی ها میفهمیدن سرشون توی زندگی خودشون باشه کاشکی به کلیشه های جنسیتی احتراممیزاشتیم کسی که همجنس گراست دست خودش نیست و تو نمیدونی چقد زجر میکشه کسی که خوشگل نیست دست خودش نبود وگرنه انتخاب میکرد که خوشگل باشه کسی که یه بیماری داره دست خودش نیست وگرنه همه ارزو سالم بودنو دارن خلاصه بگم زندگی هرکسی به خودش مربوطه و سعی کنیممسخره نکنیم
نمیدونم والا توی خانواده بابام هم عزیز نیستم ولی زن بابا مامانم دوسم داره
کاشکی بعضی ها میفهمیدن زندگی هرکسی به خودش مربوطه کاشکی بعضی ها میفهمیدن سرشون توی زندگی خودشون باشه کاشکی به کلیشه های جنسیتی احتراممیزاشتیم کسی که همجنس گراست دست خودش نیست و تو نمیدونی چقد زجر میکشه کسی که خوشگل نیست دست خودش نبود وگرنه انتخاب میکرد که خوشگل باشه کسی که یه بیماری داره دست خودش نیست وگرنه همه ارزو سالم بودنو دارن خلاصه بگم زندگی هرکسی به خودش مربوطه و سعی کنیممسخره نکنیم
حداقل اینجوری از کسی ضربه نخوردی درسته خوب نیست و مشکلاتی داره اما مزیتم داره
بله درست میگید. از 80 درصد دوستایی داشتم ضربه خوردم. اما مشکلاتشم زیاده واقعا. حتی برا امتحانای مجازی هم من فقط خودمم و تقلبی ندارم چون روابطمو قطع کردن به خاطر بدی دیدن
نمیدونم والا توی خانواده بابام هم عزیز نیستم ولی زن بابا مامانم دوسم داره
منم هم سن تو بودم فکر میکردم تو خونه عزیز نیستم حتی الانم فکر میکنم اون موقع واقعا از من بدشون میومده خانواده. اما با بالاتر رفتن سن این حس خیلی کمتر میشه
منم هم سن تو بودم فکر میکردم تو خونه عزیز نیستم حتی الانم فکر میکنم اون موقع واقعا از من بدشون میومد ...
ن عزیزم مامان و بابام خیلی دوسم دارن
خانواده بابام فکر میکنن چون شبیه مامانم هستم از بابام نیستم
مامانم همیشه ک با بابام حرف میزنه من میشنوم مامانم میگه خیلی فرق میزارن و اینا بابامم میگه شعور ندارن میدونم
خدا رو شکر که پدر و مادرت دوستت دارن اونا آدمای بی فرهنگی هستن. میفهمم اهمیت ندادن بهشون چه ...
برام مهم نیست اصلا واقعا میگم ارزشی ندارن
همچنین شما تنهایی بهتر از اینه ک یسری افراد بی ارزش و بی فرهنگ دورت باشن
منم خیلی مامان و بابامو دوست دارم