2777
2789

به نظرم بستگی به شخصیت و روحی خودت داره!

یا میتونی به شدت دچار اسیب بشی

یا میتونی یه زندگی عالی درست کنی واس خودت!

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم لايك كنيد اگه گفتن 

اما تجربه خواهرمو برات ميگم 

خيلي حالش بد بود و همش پشيمون ميشد كه نكنه خودش مقصر بوده 

خونه هركي ميرفت و ميشنيد ازدواج كرده اذيت ميشد ياد خودش ميفتاد 

شبا با گريه از خواب ميپريد 

تا ٥/٦ماه طول كشيد و بهتر شد بعد ١سال هم خاستگار براش اومد الان ازدواج كرده و بچه داره خيلي خوشبخته يعني من نديدم همچين مرد و خانواده شوهري مخصوصا خانواده شوهرش انقدر ماهن كه ازشون كم هست

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))
خب اونایی که دارید جدا میشید مثل من، بگید چند سالتونه و دلیل طلاق چی بوده؟

من ۲۲سالم بود جداشدم عزیزم سعی کن مستقل بشی بری سرکار پیشرفت کنی به هدفات فکر کن شک نکن پشیمون نمیشی ازکارات

ولی انتخاب درست بکن نزار بعداپشیمون بشی

من الان۲۳ سالمه دوبارا ازدواج کردم ولی میگم کاش زودتصمیم نمیگرفتم💜خداروشکر الان خوشبختم ولی

موفق باشی

من ۲۲سالم بود جداشدم عزیزم سعی کن مستقل بشی بری سرکار پیشرفت کنی به هدفات فکر کن شک نکن پشیمون ...

یعنی بعد یه سال طلاق ازدواج مجدد کردید؟ خوشبخت بشید، بعد چجوری با همسر جدیدتون آشنا شدید؟ اونم ازدواج دومش بود؟ والا من ۱۸ سالمه می‌خوام فقط درس بخونم

من بیش از یکساله جدا شدم. بستگی داره به اینکه دیدت چی باشه. من میتونم بگم غمگینم. چون با توجه به سنم که ۴۲ سالم است شانسی برای ازدواج دوباره نمی‌بینم. حتی اعتماد هم نمیتونم بکنم به کسی. هرگز از جداییم پشیمون نشدم. چون تنها راهم بود. فقط همش فکر میکنم کاش چنین اشتباهی نکرده بودم و با اون نامرد ازدواج نکرده بودم. اگر راه دیگه ای هست حتما امتحان کن تا زندگیتو نگه داری. پیش مشاور برو. آخرین راه جداییه. خوشبخت باشی.

یعنی بعد یه سال طلاق ازدواج مجدد کردید؟ خوشبخت بشید، بعد چجوری با همسر جدیدتون آشنا شدید؟ اونم ازدوا ...

اره عزیزم بعدطلاق رفتم سرکاراونجا دیددوست شدیم باهم ازاولم قصدش ازدواج بودهمون روزاول ک دیده بودبه مامانش گفته بود فقط یماه باهم دوست بودیم بعدازدواج کردیم

نه اون ازدواج نکرده عزیزم ازدواج اولشه

اره عزیزم بعدطلاق رفتم سرکاراونجا دیددوست شدیم باهم ازاولم قصدش ازدواج بودهمون روزاول ک دیده بودبه م ...

خب خداروشکر خیلی خوشحال شدم واقعاً،. منم دیدم عالیه می‌خوام درسمو ادامه بدم ک بعدا با کسی ازدواج کنم ک بهم بیاد نه آدم بی شخصیتی مثل همسر سابقم

خب خداروشکر خیلی خوشحال شدم واقعاً،. منم دیدم عالیه می‌خوام درسمو ادامه بدم ک بعدا با کسی ازدواج کنم ...

ایشالا هرچی قسمتته همون بشه به حرف مردمم توجه نکن چون شک نکن حرف میزنن فقط بخودتو آیندت فکر کن به بهترینا برسی😍❤

ایشالا هرچی قسمتته همون بشه به حرف مردمم توجه نکن چون شک نکن حرف میزنن فقط بخودتو آیندت فکر کن به به ...

اتفاقا حرف مردم برام پشیزی ارزش نداره من آدمی ام ک فقط ب فکر آرامش خودم هستم بیشتر بخدا عاشق شوهرم بودم ولی وقتی دیدم براش مهم نیستم و اذیتم می‌کنه قیدشو زدم الآنم هرچی التماس می‌کنه نمیخوام برگردم و گفته ناشزه ام می‌کنه منم گفتم مهریه مو بده برام مهم نیست ناشزه ام کن اما وکیلم آدم زرنگیه گفت هرکسی میاد دنبالت خودتو نشون نده تا به امروز نیان دادگاه برا شوهرت شهادت بدن ک تو باهاشون نرفتی خونه و برات عدم تمکین و ناشزه نگیره

اتفاقا حرف مردم برام پشیزی ارزش نداره من آدمی ام ک فقط ب فکر آرامش خودم هستم بیشتر بخدا عاشق شوهرم ب ...

اره عزیزم وکیلت راست میگه منم همسرقبلیم همین کاروکردمن حتی نفقمم گرفتم ولی مهریموبخشیدم چون طلاق نمیداد