2777
2789
عنوان

**دندون اول چه شکلیه؟**

124 بازدید | 11 پست

مامانا لطفا جواب بدین🙏

بچه اول که دندونش نیش میزنه چه شکلیه؟ من اصلا متوجه نمیشم دخترم دندون دراورده یانه

۹/۹/۹۹‌ هم گذشت هیچی نشد😐

لثه کمی متورم و برامده میشه و دست بزنی درد داره

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تیزه؟

اولش نه.تاولی شکله.ولی وقتی سرش میزنه بیرون آره.یه چیز مثل خار گیر میکنه به انگشتت.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اولش نه.تاولی شکله.ولی وقتی سرش میزنه بیرون آره.یه چیز مثل خار گیر میکنه به انگشتت.

ممنون عزیزم

چقدر از وقتی که ورم میکنه طول می کشه تا دندون بیرون بزنه؟

۹/۹/۹۹‌ هم گذشت هیچی نشد😐
یعنی تیزه یه نقطه موقعی که نیش میزنه یا هنوز متورمه؟

دیگ وقتی ز،لثه بیرون میزنه دس بزنی حالت تیزی داره

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     
ممنون عزیزم چقدر از وقتی که ورم میکنه طول می کشه تا دندون بیرون بزنه؟

خواهش میکنم☺

بستگی به نرمی لثه داره.بچه من یک ماه طول میکشید ولی بچه خواهرم ۱۰ روزه میزنه بیرون.