2777
2789
عنوان

به نظرتون من حساسم؟؟؟

214 بازدید | 22 پست

شوهرم مغازه ی تایپ و تکثیر داره رفتم تو مغازش دیدم یه خانوم چیتان پیتان کرده از اونایی که انگار دارن میرن عروسی،پشت میزش درست در یک وجبی شوهرم واستاده و صورتش رو جلو برده که چیزایی که قراره شوهرم واسش پرینت بگیره رو نشونش بده،یعنی اگر خانوم ماسک نداشت قطعا نفس هاشون رو می‌تونستن حس کنن و ببخشید جوری نزدیک بود که اگه یه ذره دیگه خانوم خم تر شده بود بدنش میخورد به دست شوهرم،رفتم تو یه خورده اخم کردم و نشستم تا خانومه رفت منم یخورده دعوای شوهرم کردم که یعنی چی مشتریات میان پشت میزت،اخه حتی اگر وجود کرونا رو هم در نظر بگیریم این فاصله درست نیست... حالا جواب شوهرم:به من چه مگه من گفتم بیاد اینور خودش اومده😑😑😑به نظرتون من زیادی حساسم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اگه ازشوهرت مطمئنی نباید گیر میدادی

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

کار خانم هم درست نبوده ولی شما هم یکم حساسی 

خب تقصیر شوهرت نیست که 😐

«از رها کردن نترس.هیچکس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند.»
مطمئن که خب زن و مرد تنها به جایی نفر سوم بینشون شیطان هست دیگه،آخه خیلی ب هم نزدیک بودن دیگه

اوکی ولی شوهرت اهل اینچیزا هس؟؟ همه ک با ی حرف شیطون گول نمیخورن من میگم تازمانیکه از شوهرت چیز بدی ندیدی گیر نده ک عادی نشه این حرفا بینتون

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
بهش گوشزد کردی کافیه اگه دوباره همچین چیزی دیدی جدی برخورد کن

آره گفتم اگه یکبار دیگه چنین چیزی ببینم اونوقت من می‌دونم و تو ...قبلاً هم دیده بودم اومدن این طرف میز ولی اونموقع خودم بودم این سری دیگه خیلی نزدیک بودن 

کار خانم هم درست نبوده ولی شما هم یکم حساسی  خب تقصیر شوهرت نیست که 😐

آخه همه مغازه دارا به خاطر کرونا هم که شده فاصله گذاری اجتماعی رو رعایت میکنن شوهر من انگار نه انگار ماسک هم نمیزنه

به شوهرت بگو رو دیده که اومده دیگه 

بخدا من بعضی مردا رو میبینم انقدر با اخم و سنگین جوابتو میدن جرات نمیکنی دو کلمه دیگه بپرسی انقدر خوشم میاد

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺