2777
2789
عنوان

متخصصای بارداری💔💔💔🖤

73 بازدید | 9 پست

بچه ها تروخدا جواب بدید گوشیم داره خاموش میشه میام میخونم پری هام‌منظم نیست یه ساله اقدامم تقریبا دوره هام‌چهل روزس ده رو قبل موعد بی بی منفی بود الان‌دوروزم گذشته از ده روز پیش علایم دارم هم پری هم بارداری الان بخوام حساب کنم شیش هفته میشم امروز متوجه شدم رو گردن لکه های قهوه ای افتاده با روس سینه یکم تیرس میشه از بارداری باشه سینه متورم و دردناک و تهوع و خستگی ام دارم اما چن ماه بود داشتم باردار نبود این ماه لکه اضافه شده قارچ‌نیست میدونم‌مرتب روزانم دوش میگیرم هرق سوزم نیست کمک کنید تروخدا میشه هفته های اول بارداری لک بیفته؟

خدایا شکرت واسه سلامتی و ارامشی که داریم🥰
چرا بی بی چک نمیزنی ؟ از رو علائم نمیشه تشخیص داد هیچوقت  من خودم هیچ علائمی نداشتم ولی باردا ...

دست و دلم نمیره 😢😢😢یه ساله هر ماه دو سه تا بی بی میزارم این ماهم روز سی گذاشتم منفی بود دوره هام‌چهل روزس تقریبا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا چاقی قرص نخوردی؟  ممکنه اون لکهای پشت گردنت لکه های نیگریکانس باشه که نشونه ی مقاومت به ان ...

نه هیچ قرصی فقط دو ماهه لترزول میخورم مشگل قند و اینام ندارم لکه ها بغل گردنمه و روی سینه پشت گردن نیست

بچه ها بخدا هم توسایت هم تو گوگل کلی سرچ زدم چیزی دستگیرم نشد

عزیزم بجای این همه استرس پاشو بی بی چک بذار یا وایسا دو روز دیگه 

ان شاالله خیره 

ولی به علائم‌توجه نکن اصلاااا