2777
2789
اخه چون مدروفم  و متفورمین خوردم و الان ۶ ماه پریودیم تنظیمه تعجب کزدم  

ان‌شاءالله که باردار باشی دو روز دیگه بی بی بزن حتما معلوم میشه اگر باردار باشی

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان‌شاءالله که باردار باشی دو روز دیگه بی بی بزن حتما معلوم میشه اگر باردار باشی

میدونی چی عجیبه من ۷ ۸ روز پیش یه هفته بعد تخمگزاری که دکتر گفت ترشح داشتم ۲روز بعدم درد تخمدان .ممکنه اصم دکتر تاریخ ترکیدن رو اشتباه گفته باشه و من چون رابسه نداشتم حامله نشم؟؟

میدونی چی عجیبه من ۷ ۸ روز پیش یه هفته بعد تخمگزاری که دکتر گفت ترشح داشتم ۲روز بعدم درد تخمدان .ممک ...

چرا رابطه نداشتی

به نظرم بعد پریود تا دو هفته هر یک روز درمیون رابطه داشته باشید هفته آخر احتمالش کمه رو به خودتون استراحت بدید

حالا ان‌شاءالله که ایندفعه باشی

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

اشکال نداره بعد پریودت اقدام کن .فقط نترس خودمن بادوستام باردارنمیشدیم جو نازایی گرفته بودیم من خودم ۴ماه اقدام بودم دوستم ۱سال ولی آخر نتیجه داد مایوس نشو ونترس.امیدت ب خداباشه