سلام دوستان من ی عادتی ک دارم باید حتما زیر دوش آب داغ بایستم بخاطر همین تو شونه هام و کمرم سیاه شده ناراحتم .کسی پمادی کرمی چیزی بلده ک رنگ پوست رو روشن کنه؟؟
سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم آنقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت یا لیزر میرفتم جلسه ای چهارصد هزار لک صورتم میرفت وقتی لیزر نمیرفتم برمیگشت کرم معجزه شب هم زدم پوستم داغون شد.جوشهای بزرگی زدم که جاش چال شد. تا شماره یه خانم رو تو دیوار پیدا کردم که کرمهاشمورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا بود خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خداخیرش بده شمارش میذارم خیلی خانم خوب و منصفی هست دلش میسوزه ضمانت بازگشت کرم تا ده شب میده.لک صورتم رفته کک و مک رفته صورتم پنج درجه سفید شده منم چون خیلی عذاب روحی کشیدم بخاطر پوستک خیلی خرج کردم دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه به هر کسی اعتماد نکنید ولی این خانم من کارش دیدم معتبره اینم شمارش09026744639
سلام دوستان بدنم سیاه بود اینقدر اعصابم خورد بود که می خواستم حمام برم از خودم بدم میومد تا اینکه یه پیج دیدم که درموردش تبلیغ می کرد محصولشون رو گرفتم واستفاده کردم وجواب گرفتم خودمم باورم نمی شه عالی شدم آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم انشالله به نتیجه دلخواهتون برسید 🥰🥰🥰mojezeye_zibayi98@