2777
2789

اره گاهی شوهرم شبا سر کار باشه میرم خونه مامانم اینا 

و چون خودمم شاعلم از بیمارستان میام همش برای وعده های غذایی میرم خونه مامامم اینا 

حرفه من مامایی👩🏻‍⚕️  خدایا مرسی بابت همسر خوبی💎 که بهم دادی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ک شهر غریبم، همیشه باشوهرمم شب. 

یبار تنها رفتم شهرمون (فوت کسی) خیلیی سخت گذشت ب جفتمون، دیگه تنها نمیرم. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

اره با همیم همیشه.نباشه من خوابم نمیبره

در دسترس بود معنیش این نیس ک پیش هم نباشین 

یعنی بر خودت حد و مرز داشته باشی 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
شبا منظورمه ها

اره دیگه 

بنظرم اعتبار زن به شوهرشه 

اعتبار شوهر به زنش 

تنهایی مهمونی رفتن رو اصلا نمیپسندم

تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭
من ک شهر غریبم، همیشه باشوهرمم شب.  یبار تنها رفتم شهرمون (فوت کسی) خیلیی سخت گذشت ب جفتمون، د ...

دل تنگ هم شديد؟چند روز رفتي؟

چشم به راهه اومدنت هستم فندق كوچولو

اره همیشه با همیم بدون همسرم خوابم نمیبره 

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
دل تنگ هم شديد؟چند روز رفتي؟

یه هفته. خیلی زیاد خیلی. جفتمون اذیت شدیم. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊