80zizi مدیر عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 8384 عنوان برای درد قلب چه دارویی خوبه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 17134 بازدید | 52 پست شوهرمو هرجا دکتر میبریم دکتره میگع ناز نکن و حالت خوبع برو هر یک سال یک سال بیاد بهم گفت شوهرت ناز میکنه براتیکی دیگه هم بردیم دارو انچنانی نداد دو سه تا ارامبخش داد اونم تاثیری نداشتبیچاره شوهرم واقعا قلبش درد میکنه چه قرصی بدون نسخه میتونیم بخریم بخوره.واقعا نمیدونم دکترا چشونه بنده خدا نارسایی خفیف قلبی داره الکی نمیگه که دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰 1400/03/02 | 07:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
80zizi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 8384 اگه پشت کمرش باشه از معدشه ببرش یه دکتر داخلی کامل چک کنه اشتباه گفتم عزیزم از پشت شونه شه دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
80zizi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 8384 اصن نه فقط الان هروقت تپش قلب داشت بهش بده گلاب.هروقت خودت استرس داشتی بخور....ی آرامبخش خوبه مرسی عزیزم دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
80zizi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 8384 وا دکتره میگه قلبش نیست ..خوب از قلب نیست دیگه ..ببرش متخصص داخلی دکتر نمیگه از قلبش نیس که عزیزم از قلبشه ولی خفیفه دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
pigili عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 2754 اخه عزیزم اون زیادددر فکر قلبش نیس من بیشتر میخام بترسونمش وگرنه دکتر نمیره. نه اصلاالکی بهش استرس نده و بدتر نکن حالش رو...اون دکتری که اونجا نشسته و متخصصه حداقل یازده سال درس خونده الکی که نیست ، یه چیزی میدونه دیگه....فقط هر یه سال به یه سال ببر دکتر یه اکو بگیره همین
80zizi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 8384 نه عزیزم ، اولا که قرص هاشو یهویی نباید قطع کنی به هیچ وجه و باید به تدریج قطع بشن دوما هم که ... مرسی واقعا اینایی که گفتی و نمیدونستم عزیزم بیدمشک خوبه؟ممنونم ازت دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
80zizi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 8384 نه اصلا الکی بهش استرس نده و بدتر نکن حالش رو... اون دکتری که اونجا نشسته و متخصصه حداقل یازده سال ... مرسی عزیزم مامانتون چن ساله این بیماری رو داره دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
pigili عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 2754 مرسی واقعا اینایی که گفتی و نمیدونستم عزیزم بیدمشک خوبه؟ ممنونم ازت خواهش میکنم راستش در مورد عرق بیدمشک اطلاعی ندارم ، حتما قبل مصرف از داروساز یا از اون عطاری که میخوای بری بخری بپرس
pigili عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 2754 مرسی عزیزم مامانتون چن ساله این بیماری رو داره قبل به دنیا اومدن من تپش قلب داشته و اون موقع متوجه شده الان من بیست سالمه 😊
80zizi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 8384 خواهش میکنم راستش در مورد عرق بیدمشک اطلاعی ندارم ، حتما قبل مصرف از داروساز یا از اون عطاری ... مرسی عزیزدلم واقعا دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
80zizi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 8384 قبل به دنیا اومدن من تپش قلب داشته و اون موقع متوجه شده الان من بیست سالمه 😊 واقعا میگی خدا خوشحالت کنه...منم دارم میرم ۲۰ چن ماه دیگه😁😁 دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
pigili عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 2754 واقعا میگی خدا خوشحالت کنه...منم دارم میرم ۲۰ چن ماه دیگه😁😁 آره 😊به سلامتی عزیزم❤️🎉
80zizi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 8384 آره 😊 به سلامتی عزیزم❤️🎉 💖💖💖💖سلامت باشی عزیزم دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
شکوفه۹۷ عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 12600 دکتر نمیگه از قلبش نیس که عزیزم از قلبشه ولی خفیفه نارسایی خفیف میترال که اهمیت نداره و علامت نمیده ..انقدر فکرت رو ناراحت نکن ...
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91727 باجونش بازی نکن کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
فاطمه_از_دیار_عشق عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 16034 خب اگه دکتر میگه چیزی نیس یعنی مشکلی نداره دیگه احتمالا یا استرس داره یا درد معده هس فک میکنه قلبشه ی دکتر گوارش ببرین افتادگی خفیف دریچه میترال رو اکثر آدما دارن مشکلی نداره پروپرانول هم استرسشو کم میکنه هم اگه تپش قلب داشت آروم میکنه مامان دوتا دخمل ناز 😍