2777
2789
عنوان

برای درد قلب چه دارویی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15911 بازدید | 52 پست
اصلا نگران نباش ، میخواستم ببینم تو داروهاش بتا بلاکر هست یا نه ،بتابلاکر ها اگه درد قلبی باشه تسکین ...

اخه زندگی ما خیلی سخته در حال حاضر خونه سازی داریم شوهرم حرص میخوره...یه زمین هم میخاد بفروشه ماشین بخریم مشتر نمیاد امروز فردا میکنه خیلی غصه میخوره..اخه ماشین فروختیم و الان نداریم...دیشب هم باهم دعوا کردیم الان پشیمونم😣😣😣😣😣😣😣😣اره از اعصابه 

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میتونه گلابو بخوره؟

بله میتونه گلاب رو بایمقدارآب قاطی کن اگه دوس داشتی چهار گوشه قرآنم توش بزن.بده بخوره.فقط وضوداشته باشه براقرآنش

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝
مرسی عزیزم بابت راهنمایت ولی منم واسه شوهرم خیلی نگرانم نمیدونم چیکار کنم قرص چن تا چن تا میخوره اثر ...

عزیزدلم درکت میکنم ولی قلب یه عضو حساسه چیزی سرخود استفاده نکنین حتی دارو گیاهی قبلش تحقیق کنن ببین فشار بالا و پایین نکنه

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود. خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت
عزیزم اتفاقا گلاب داریم ولی امروز میخام برم عرق بهار نارنج و بیدمشک بخرم خدا کنه دردشو اروم کنه.گلاب ...

قشنگم الان دیدم نوشتی نارسایی خفیف دریچه ی میترال داره

این که چیزی نیس دختر😊 به خاطر همینه که دکتر ها گفتن داره خودشو لوس می‌کنه....

مامان من چندین ساله که داره ، اصلا دارو هم مصرف نمیکنه 

باعث درد هم نمیشه ولی خب گاهی باعث تپش قلب میشه 

اصلا نگران نباش ، الان دیگه میشه گفت به احتمال نود و نه درصد اون درد ها عصبی و از نگرانی و استرس هستش

در ضمن عرق بهارنارنج با پرانول تداخل داره و نباید باهم مصرف بشن چون ممکنه ضربان رو خیلی پایین بیاره

بله میتونه گلاب رو بایمقدارآب قاطی کن اگه دوس داشتی چهار گوشه قرآنم توش بزن.بده بخوره.فقط وضوداشته ب ...

عزیزم چهار طرف قران و فرو کنیم تو اب و گلاب؟

اینطوری خوبه

عزیزدلم درکت میکنم ولی قلب یه عضو حساسه چیزی سرخود استفاده نکنین حتی دارو گیاهی قبلش تحقیق کنن ببین ...

مرسی عزیزدلم🥺🌸💞

قشنگم الان دیدم نوشتی نارسایی خفیف دریچه ی میترال داره این که چیزی نیس دختر😊 به خاطر همینه که دکتر ...

عزیزم پس میگم فعلا پرانول و کلا قرصا هاشو همه رو بزاره کنار فقط اینارو بخوره ببینیم چی میشه

واقعا ممنون که گفتی برات صلوات فرستادم گلم

مامانتون هم همینو داره که شوهرمن داره؟واقعا چیزی نیس؟

پس چرا درد میکنه اخه😣😣😣😣خدایی نکرده چیزیش نشه؟😔

اخه زندگی ما خیلی سخته در حال حاضر خونه سازی داریم شوهرم حرص میخوره...یه زمین هم میخاد بفروشه ماشین ...

پس از همونه....

شما بهش آرامش بده ، سعی کن کم کنی استرس هاشو 

به جای عرق بهارنارنج هم ، براش گل سرخ و به لیمو دم کن ، آرامش بخشن اینا ...

اگه فشار خونش نرماله میتونی گاهی گاو زبان هم دم کنی 

خیالش رو راحت کن که قلبش مشکل خاصی نداره و حواسش رو پرت کن از اون موضوع

اخه قلبشه میزنه به پشت کمرش من خیلی نگرانم چیکار کنم😣

اگه پشت کمرش باشه از معدشه

ببرش یه دکتر داخلی کامل چک کنه

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹
عزیزم چهار طرف قران و فرو کنیم تو اب و گلاب؟ اینطوری خوبه

اصن نه فقط الان هروقت تپش قلب داشت بهش بده گلاب.هروقت خودت استرس داشتی بخور....ی آرامبخش خوبه

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝
عزیزم پس میگم فعلا پرانول و کلا قرصا هاشو همه رو بزاره کنار فقط اینارو بخوره ببینیم چی میشه واقعا م ...

نه عزیزم ، اولا که قرص هاشو یهویی نباید قطع کنی به هیچ وجه و باید به تدریج قطع بشن 

دوما هم که حتما دکتر صلاح دونستم نوشته دیگه سرخود قطع نکن.

آره قشنگم ، نه نترس ، هیچ جای نگرانی نداره ، فقط هرسال باید اکو بدن که مطمئن بشن میزان نارسایی تغییر نکرده باشه ، همین 

و این که احتمالا گفتن که کارهای سنگین و ورزش حرفه ای انجام نده 

مرسی عزیزم ، انشالا که همیشه سلامت باشن و همه ی مشکلاتتون هم حل بشه

پس از همونه.... شما بهش آرامش بده ، سعی کن کم کنی استرس هاشو  به جای عرق بهارنارنج هم ، براش ...

اخه عزیزم اون زیادددر فکر قلبش نیس من بیشتر میخام بترسونمش وگرنه دکتر نمیره.