2777
2789
عنوان

برای درد قلب چه دارویی خوبه؟

15895 بازدید | 52 پست

شوهرمو هرجا دکتر میبریم دکتره میگع ناز نکن و حالت خوبع برو هر یک سال یک سال بیاد بهم گفت شوهرت ناز میکنه برات

یکی دیگه هم بردیم دارو انچنانی نداد دو سه تا ارامبخش داد اونم تاثیری نداشت

بیچاره شوهرم واقعا قلبش درد میکنه چه قرصی بدون نسخه میتونیم بخریم بخوره.واقعا نمیدونم دکترا چشونه بنده خدا نارسایی خفیف قلبی داره الکی نمیگه که

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

همینجوری ک نمیشه قرص بخوری اونم قلب که خیلی حساسه و هر مشکلش قرص خودشو داره 

ضمنا گاهی معده س ک حس میکنی قلبه!

تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینجوری ک نمیشه قرص بخوری اونم قلب که خیلی حساسه و هر هر مشکلش قرص خودشو داره  ضمنا گاهی م ...

اخه قلبشه میزنه به پشت کمرش من خیلی نگرانم چیکار کنم😣

گلاب بسیااااااار مفیده و مامانم موقع تپش قلب قرص متورال ۵۰دکتربهش داده بود.ولی گلابم عالیه.بوکردنش خوردنش زدنش ب بالش

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝
چه داروهایی مصرف میکنه؟ گل قشنگم نمیشه که برا موضوع به این مهمی خانمای اینجا دارو تجویز کنن. قطعا ...

پرانول و چن تا دیگه عزیزم.این قرصا اصلا کارساز نیس خیلی نگرانشم 😣😣

داروسرخود مصرف نکنین توروخدا .دیشب پدرشوهرم حالش خوب نبود یه شربت گیاهی بهش دادیم نصف شب کارش به اورژانس کشید بخدا اینقداسترس دارم که روانی شدم میگم خدایا بخاطراین نباشه شر دامنم بگیره

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود. خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت
گلاب بسیااااااار مفیده و مامانم موقع تپش قلب قرص متورال ۵۰دکتربهش داده بود.ولی گلابم عالیه.بوکردنش خ ...

عزیزم اتفاقا گلاب داریم ولی امروز میخام برم عرق بهار نارنج و بیدمشک بخرم خدا کنه دردشو اروم کنه.گلاب میتونه بخوره؟

عزیزم من همه جاشنیدم دردپشت کمر مال معده س

نه منم شنیدم از قلب میزنه به پشت شونه

اخه قلبشم دردمیکنه نارسایی خفیف دریچه میترال داره 

عزیزم اتفاقا گلاب داریم ولی امروز میخام برم عرق بهار نارنج و بیدمشک بخرم خدا کنه دردشو اروم کنه.گلاب ...

هیچی مثل گلاب تسکین دهنده و آرامش دهنده نیس.حتی بوکردنشهم کلی مفیده وخاصیت داره

نه منم شنیدم از قلب میزنه به پشت شونه اخه قلبشم دردمیکنه نارسایی خفیف دریچه میترال داره 

به پشت شونه بله ولی شماگفتی کمر

پرانول و چن تا دیگه عزیزم.این قرصا اصلا کارساز نیس خیلی نگرانشم 😣😣

اصلا نگران نباش ، میخواستم ببینم تو داروهاش بتا بلاکر هست یا نه ،بتابلاکر ها اگه درد قلبی باشه تسکینش میدن ، پرانول هم جزوشونه اما یکم ضعیف تره

احتمال خیلی زیاد اون درد ها عصبی هستش  ، الکی به خودت استرس نده ، تا جایی که میتونی یه کاری کن که تو آرامش باشه و از استرس دور

داروسرخود مصرف نکنین توروخدا .دیشب پدرشوهرم حالش خوب نبود یه شربت گیاهی بهش دادیم نصف شب کارش به اور ...

مرسی عزیزم بابت راهنمایت ولی منم واسه شوهرم خیلی نگرانم نمیدونم چیکار کنم قرص چن تا چن تا میخوره اثر نداره

هیچی مثل گلاب تسکین دهنده و آرامش دهنده نیس.حتی بوکردنشهم کلی مفیده وخاصیت داره

عزیزم میتونه گلابو بخوره؟