2777
2789
عنوان

دعا نویس

159 بازدید | 27 پست

سلام صبحتون ب خیر

دوستان ی سوال

شنیدم ک میگن بری پیش دعا نویس و دعا کردن پیشش ، گناهه

مادر یا خواهر من ، یادم نمیاد کدومشون

قبلا یه دعایی کرد برام

ولی استفاده‌ش نکردم

همونجور تو کشو لباسام گذاشتم 

در صورتی ک باید نمیدونم مینداختیش تو تشت ، باهاش دوش میگرفتی و ‌....

ولی من اصلا انجامش ندادم

ولی میترسم پرتش کنم

بگید چیکارش کنم ؟!

ی بار دیگه خواهرم دعا کرو برام

با سنجاق زدم به لباسم ولی آب افتاد روش

و گفتن باطله

و اون اصلا نمیدونم کجاس

من میترسم از نگه داشتنشون

میشه بگید چیکارشون کنم دقیقا ؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو آب جوب

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
دعا آیات قرآنی مشکلی نداره

فک کنم آیات قرآنیه

ی بار فقط سر سری نگاهش کردم

دیگه یادم نمیاد چی بود

من خیلی خرافاتیم ، مثلا اگه پرتش کنم میترسم بلایی سرم بیاد ، یا از این چیزا

ی جایی هست ک آب کمی داره و تقریبا روانه ولی کثیفه  میشه بندازمش اونجا ؟ اگه دعا با آب روان ح ...

مشکلی نداره فقط آب جاری باشه چون آب جاری پاکه و نجس نمیشه 

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
خب مشکل اینجاست ک اون آبی ک نزدیک ماس کثیفه ، آشغال و لجن و ایناس ولی تقریبا روانه 

آب روان زلال پیدا کنید

فک کنم آیات قرآنیه ی بار فقط سر سری نگاهش کردم دیگه یادم نمیاد چی بود من خیلی خرافاتیم ، مثلا اگه ...

ن نترس آیات قرآنه دیگه ترس نداره بگیرش زیر آب تا نوشته ها حل بشن