2777
2789

چطوری با زندگی تو این دنیای عجیب و پیچیده و پر از حادثه کنار میاین؟ 

وضعیت اقتصادی بد، سیاست مدارها و دولت های فاسد، بی اعتمادی و شک به همه، تنوع طلبی و مصرف گرایی، سیستم آموزشی و خدمات درمانی افتضاح تو کشورمون، ظاهربین بودن اکثر آدم ها تو جامعه حتی شاید خودمون، محبت ندیدن از طرف خانواده و پدر و مادر، نداشتن یه عشق و دوست و همراه تو زندگی 

چطوری میشه با این چیزا کنار اومد و ادامه داد؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باکمک گرفتن ازیک روانشناس خوب

نیم ساعت باهاشون حرف بزنی  پول خون باباشونم میگیرن 

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
ميترسم اخرشم اون دنيايي نباشه يا گه باشه هم برم جهنم

با امضات خیلی موافقم گلم💖 

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
با امضات خیلی موافقم گلم💖 

پارسال رفتم ساعتي ٣٠٠ازم گرفت انقدر فكر اين بودم ١ساعت نشه ٢ساعت اصلا نفهميدم چي گفتم و اون چي گفت😔

حال روحيمم داغونه حتي با تاپيك زدن ني ني سايتم اروم نميشم

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))
پارسال رفتم ساعتي ٣٠٠ازم گرفت انقدر فكر اين بودم ١ساعت نشه ٢ساعت اصلا نفهميدم چي گفتم و اون چي گفت😔 ...

دقیقا میفهمم  ادم انقد استرس داره ک زمان نگذره نمیدونه چی بگه  اخرشم هیچ تا میخاد دوکلمه حرف بزنه کنتور میندازه    هیچ بیمه ای هم پول مشاور رو قبول نمیکنه    انشاالله مشکلت حل میشه خدا هوای ما رو هم داره😘

اره بخدا  مرسي از دعات مهربون

😘😘😘