2821
2789
عنوان

تورو خدا بیاین

80 بازدید | 9 پست

دختر خواهرم اومد خونمون چند روز بمونه حالا دیدم سرشو می خارونه رفتم سرشو شونه زدم ۱۰ تا شپش از تو سرش افتاد ی ترسی وجودمو گرفت نمی دونم چیکار کنم ب خواهرم بگم ناراحت میشه بنظرتون چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هاا تو قنوت نماز وتر اگ بخوام آسونش کنم چی بگم 

هرچی بگی قبوله

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

شامپو پرمترن بگیر سرشو بشور

توام مبتلا شدی 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
دست و پاش رو ببند موهاشو ماشین کن از ته بزن 

ابوقریبه؟؟؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️