2777
2789

خانوما بچمو اموزشگاه زبان ثبت نام کردم الان دوهفته اس ترم دوم شروع شده.با فرست فرند۱ تدریس میکنن.این کتاب برای بچه ی ۵ساله خیلی سخته اما خوب پیشرفت کرده.مشکلم اینجاست احساس میکنم دیگه اونقدرا مایل نیست ب ادامه آموزشش.بنظرتون اگه آموزشگاهشو عوض کنم مشکلی پیش میاد؟امکان داره ادامه ی آموزشش با آموزشگاه دیگه باشه؟

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم اگه کسی اطلاعی داره راهنماییم کنه.آموزشگاه دیگه میتونه ادامه بده همین روندو؟چون این آموزسگاه خیلی سریع جلو میره و بچم تحت فشاره ودلزده شده

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

من پسرم ۷ سالشه دوساله با کارتون طبقه بندی شده دوزبانه شده الان کامل مکالمه میکنه از ماهه دیگه هم کتاباشو میفرسته که نوشتن یاد بگیره راضیم آموزش زیر ۷ سال اصلا جواب نمیده بچه ها خسته میشن

مگه باز هستن؟

بله بازه.با رعایت تمام موارد بهداشتی.بنظرتون میتونم آموزشگاهشو ازهمین وسط ترم عوض کمم؟

من میگم اول بچه فارسی رو یاد بگیره بعد انگلیسی

درسته حرفتون.من الان میخوام آموزشگاهشو ازترم بعد عوض کنم.بنظرتون برای ارائه ی کارنامه مشکلی پیش نمیاد؟

عزیزم معمولا بچه ها رو بعد از اینکه نوشتن و خواندن فارسی و یادگرفتند برای اموزش زبان کار میکنن. فکر کنم خیلی زود اقدام کردید برای زبان دوم

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
درسته حرفتون.من الان میخوام آموزشگاهشو ازترم بعد عوض کنم.بنظرتون برای ارائه ی کارنامه مشکلی پیش نمیا ...

باید ترم رو تموم کنه تا کارنامه بدن گلم

عضو گروه رز قرمز❤وزن اولیه۹۵ ❤وزن فعلی۹۵❤هدف اول۹۰  ❤هدف دوم ۸۵❤هدف سوم ۸۰❤هدف چهارم ۷۵❤
من پسرم ۷ سالشه دوساله با کارتون طبقه بندی شده دوزبانه شده الان کامل مکالمه میکنه از ماهه دیگه هم کت ...

مشکل من اینه ک این آموزشگاه کتاب سختی برای یادگیری انتخاب کرده.بعد معلم سریع جلو میره.بچم دلزده شده.بنظرتون این ترمو تموم کنه ببرمش آموزشگاه دیگه برای کارنامه ب مشکل برنمیخورم؟

من پسرم ۷ سالشه دوساله با کارتون طبقه بندی شده دوزبانه شده الان کامل مکالمه میکنه از ماهه دیگه هم کت ...

یعنی سی دی فیلم دید یاد گرفت 

اسم پکیج چیه

لایک ممنوع⛔️خواهشا لایک نکنید❌ریپلای دوست دالم

من جابجا کردم پشیمونم الان تو زبانسرا قبلی کتابشون پاکت بود تا پاکت۳خوند بخاطر کرونا تعطیل شد کلاسش انلاین هم نداشتن مربی ش جابجا شد من هم جابجاش کردم تو این زبانسرا فرست فرند بهش دادن ک واقعا اذیت شد مثل اوایل هم علاقه نشون نمیده فک کنم زود فرستادمش الان کلاس اول

بالاترین سرعت دنیا                                                سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄