خانوما بچمو اموزشگاه زبان ثبت نام کردم الان دوهفته اس ترم دوم شروع شده.با فرست فرند۱ تدریس میکنن.این کتاب برای بچه ی ۵ساله خیلی سخته اما خوب پیشرفت کرده.مشکلم اینجاست احساس میکنم دیگه اونقدرا مایل نیست ب ادامه آموزشش.بنظرتون اگه آموزشگاهشو عوض کنم مشکلی پیش میاد؟امکان داره ادامه ی آموزشش با آموزشگاه دیگه باشه؟
زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من پسرم ۷ سالشه دوساله با کارتون طبقه بندی شده دوزبانه شده الان کامل مکالمه میکنه از ماهه دیگه هم کتاباشو میفرسته که نوشتن یاد بگیره راضیم آموزش زیر ۷ سال اصلا جواب نمیده بچه ها خسته میشن
من پسرم ۷ سالشه دوساله با کارتون طبقه بندی شده دوزبانه شده الان کامل مکالمه میکنه از ماهه دیگه هم کت ...
مشکل من اینه ک این آموزشگاه کتاب سختی برای یادگیری انتخاب کرده.بعد معلم سریع جلو میره.بچم دلزده شده.بنظرتون این ترمو تموم کنه ببرمش آموزشگاه دیگه برای کارنامه ب مشکل برنمیخورم؟
زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
من جابجا کردم پشیمونم الان تو زبانسرا قبلی کتابشون پاکت بود تا پاکت۳خوند بخاطر کرونا تعطیل شد کلاسش انلاین هم نداشتن مربی ش جابجا شد من هم جابجاش کردم تو این زبانسرا فرست فرند بهش دادن ک واقعا اذیت شد مثل اوایل هم علاقه نشون نمیده فک کنم زود فرستادمش الان کلاس اول