2777
2789

شوهرم یه زمین داره ۱میلیارد می ارزه نصفش به نام خودمه نصفش به نام شوهرم 

یه ماشین باری داره برای کارشه ( من پلاکش اینارو نمیدونم ماشینش جا دیگس)

یه سواری داره 

خونه الانمون هم اجارس ۵۰ تومن پیشش هست 

کارش با پدرش و برادرش شریکه خودش هیچ جوازی نداره و حقوق بگیر هم نیستت جواز و اینا حتی دستگاه کارتخوانش به نام برادراشه

یه زمین هم ۵ سال پیش خرید ۱۴ میلیارد پولشه که از اول زده به نام پدره و من نمیتونم ثابت کنم این زمینو شوهرم خریده

کدومشو میتونم توقیف کنم چقدر بهم میرسه 

( باتوجه به اینکه من پلاک و مشخصات اون ماشینشم ندارم که معرفی کنم)

مهریم ۵۰۰ سکه عندالمطالبه هست

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

ماشین باری رو نمی تونی چون مربوط به کاسه ماشین سواری رو با اون سه دونگ زمین میتونی 

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشین باری رو نمی تونی چون مربوط به کاسه ماشین سواری رو با اون سه دونگ زمین میتونی 

۳ دونگی که بنام شوهرمه رو میتونم توقیف کنم؟ یا سه دونگ خودمو

۳ دونگی که بنام شوهرمه رو میتونم توقیف کنم؟ یا سه دونگ خودمو

سه دونگ خودت که برا خودته ولی سه دونگ‌شوهرت رو میتونی از طریق ثبت اسناد هم باید وارد بشی

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...

ماشینش رو راهور توقیف میکنه ولی بدون میتونه زمین رو باقانون رجوع ازهبه ازت پس بگیره 

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.
ماشینش رو راهور توقیف میکنه ولی بدون میتونه زمین رو باقانون رجوع ازهبه ازت پس بگیره 

هبه پس گرفته نمیشه چون هدیه بوده ولی ماشین باری رو نمیشه چون برا کارشه

سه دونگ خودت که برا خودته ولی سه دونگ‌شوهرت رو میتونی از طریق ثبت اسناد هم باید وارد بشی

سند دار نیست و قولنامه داره با کد رهگیری