2777
2789
عنوان

تب و درد بعد واکسن دوماهگی

92 بازدید | 5 پست

سلام خانما چیکار کنم تب و درد بچم کم شه

استامنیوفن مسدم هر ۵ ساعت تبش داره بالا میره از ۳۶ اومده شده ۳۷ و نیم

اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...

۳۷ و نیم اصلا تب نیست 

دمای زیر بغلش رو اندازه بگیر وقتی شد ۳۷/۷ یعنی بچه تازه داره تب می‌کنه 

لباساشو خیلی کم کن کشاله ران و زیر بغل رو با دستمالی که زدی توی آب نمک و دریا نمدار کن که دماش بیفته 

فقط چشم روی هم نذار که بتونی به سرعت کنترل کنی دماشو

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استا رو هر ۴ ساعت هم میشه داد.کمپرس گرم بزار

کسی ک واکسن زد گفت روز اول پارچه خنک بزار روش

اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...
۳۷ و نیم اصلا تب نیست  دمای زیر بغلش رو اندازه بگیر وقتی شد ۳۷/۷ یعنی بچه تازه داره تب می‌کنه& ...

نمک دریا نداریم آب ولرم کافیه؟

نمک دریا نداریم آب ولرم کافیه؟

نمک معمولی بریز پس

آب ولرم رو به خنک خوبه جورابشو بنداز توی آب و پاش کن نباید بذاری جوراب توی پاش خشک بشه همین که حس کردی جوراب داره گرم میشه دوباره دربیار و خیس کن دوباره پاش کن 

همون استامینوفن کافیه فقط دوزش رو درست بده کم و زیاد نده

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است