2777
2789
عنوان

حس ششمی قوی هستم سوال کنید💛🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 149 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه مال منو فوری جواب بدی؟ چرا حالم بده؟ چرا نگرانم؟ اتفاقی قراره برام بیفته؟

اتفاق بد

بخاطر مشکلات زندگی

چون قرره چیز بدی اتفاق بیوفته نگرانی

از اون دسته دخترایی هستمـ!🌙🍊 که اگه برام سنگ پرتاب کنی برات گل پرت میکنم 🌸⚠️اما با گلدونش اونم سر قبرت-!-_-💕💣﴿ تیکر بارداریـ نی تیکـر 🐣🍓آرزومـه○→🌈💛﴾ منـ مث کاکاکتوسم😐💕 خار دارم نیا نزدیک🌵🌴🌜ادمـ خوبیـ باش خوبا کمـ نشدنـ-!🌸💙👌
عزیزم بهم میگی رضا چه حسی داره نسبت بهم؟

عاشققتهه

از اون دسته دخترایی هستمـ!🌙🍊 که اگه برام سنگ پرتاب کنی برات گل پرت میکنم 🌸⚠️اما با گلدونش اونم سر قبرت-!-_-💕💣﴿ تیکر بارداریـ نی تیکـر 🐣🍓آرزومـه○→🌈💛﴾ منـ مث کاکاکتوسم😐💕 خار دارم نیا نزدیک🌵🌴🌜ادمـ خوبیـ باش خوبا کمـ نشدنـ-!🌸💙👌
گلم میشه بگین منو شوهرم آشتی میکنیم این هفته؟؟

اره

ب منم بگو مسعود چ حسی بم داره؟؟خودم بهش علاقه ندارم

دوست داره ولی عاشقت نی

میخواد خودشپ خوب حلوه بده نمیتونه