سلام عزیزان من تنبلی تخمدان دارم با ورزش رژیم پیاده روی در شش ماه دوازده کیلو کم کردم ولی دریغ از یه ذره بهبودی اصلا تغییر نکرده وضعیتم میخواستم بدونم کسی مثل من بوده که با این همه کاهش وزن ولی نتیجه نگرفته باشه اخه من پس چیکار کنم😩
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الهی خدا بهت یه بچه سالم صالح عاقل باهوش متدین و زیبا و خوش روزی بده
من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن
من با ۲ روش باردار شدم...روش اول بیخیالی و فکر نکردن به بارداری که کلا بارداریم ناخواسته بود😁 یکی هم طب سنتی.. با داروها و حجامت و بادکش ، همون ماه اول باردار شدم.
تنبلی تخمدان چیزی نیست که خود به خود خوب بشه فقط یه سری رژیم ها و عادت های بد روزمرگی که اگه درست انجام بشه کمک میکنه به بارداریت حتما زیر نظر دکتر باش..
خیلیا میگن رازیانه بخور یا فلان گرمیجات بخور اینا همش باید در کنار دکتر رفتن باشه به تنهایی جواب نمیده حتما درمانش کن
😘آهای تویی که امضایی منو میخونی هر چی آرزوی خوبه مال تو🥰