2777
2789

سلام عزیزان من تنبلی تخمدان دارم با ورزش رژیم پیاده روی در شش ماه دوازده کیلو کم کردم ولی دریغ از یه ذره بهبودی اصلا تغییر نکرده وضعیتم میخواستم بدونم کسی مثل من بوده که با این همه کاهش وزن ولی نتیجه نگرفته باشه اخه من پس چیکار کنم😩

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی خدا بهت یه بچه سالم صالح عاقل باهوش متدین و زیبا و خوش روزی بده

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن
عزیزم دکتررفتی فولیکولت چندبود؟

اره دکتر رفتم والا چیزی درمورد فولیکول نمیگه فقط میگه کیست های ریز در داخل دو تخمدان میگم وضعیتم بهتر نشده میگه نه ثابت مونده 

من با ۲ روش باردار شدم...روش اول بیخیالی و فکر نکردن به بارداری که کلا بارداریم‌ ناخواسته بود😁 یکی هم طب سنتی.. با داروها و حجامت و بادکش ، همون ماه اول باردار شدم.

🖤

تنبلی تخمدان چیزی نیست که خود به خود خوب بشه فقط یه سری رژیم ها و عادت های بد روزمرگی که اگه درست انجام بشه کمک میکنه به بارداریت حتما زیر نظر دکتر باش..

خیلیا میگن رازیانه بخور یا فلان گرمیجات بخور اینا همش باید در کنار دکتر رفتن باشه به تنهایی جواب نمیده حتما درمانش کن

😘آهای تویی که امضایی منو میخونی هر چی آرزوی خوبه مال تو🥰
چه داروهایی استفاده میکنی؟

تو این ۶ ماه دوفاستون مصرف کردم ولی این ماه قرص عوض کرده گلوکوفاژ داده و لتروزل داده و استرادیول والرات

چه تاریخی ازپریودت سونومیدی؟دارویی هم داده؟

من روز دهم سونو دادم این ماه داروها عوض کرد گفت روز چهاردهم سونو بده

تنبلی تخمدان چیزی نیست که خود به خود خوب بشه فقط یه سری رژیم ها و عادت های بد روزمرگی که اگه درست ان ...

دکتر دارم میرم زیر نظر دکترم شش دوفاستون خوردم الان داروها عوض کرده