2777
2789

هر دوشون فامیلن 

یکیشون کارمند اداره دارایی چتد بار تا حالا خواستگاری کرده خودش به نظر من خیلی دست و دلبازه چون هر دفعه که میاد خونمون (فامیله و خانوادش اینجا نیستن پس تنها میاد) کلی خرید و میوه و شرینی اینا میاره مودبه ولی امان از خواهر و مادرش که از چند سال پیش واسه من خواهرشوهر بازی در میاوردن و خیلی هم شدیییید خشکه مذهب و گیرن در حد زیاااد و به نظر میاد اونا خصیصن چون خواهراش با اینکه درامد خیلی خوبی دارن همش لباسای کهنه و تکرای میپوشن🙂

دومی کارش آزاده مغازه داره خونه هم داره (اینم فامیله)خودش به نظر مهربون و سادس (با اینا خیلی رفت و امد نزدیک نداریم،سالی یکی دوبار)یه عالمه خواهر داره و به نظر یکم خصیصن(چون واسه یه عروسشون مهر ۵ تا انداختن و تا حالا دست پر جایی نرفتن) یه عالمه هم خواهر داره و چیزی که هست اینا به شددت باز و روشنفکرن چیزی که من دوست دارم حتی یکیشون تو هلند مدلینگ و کلا خیلی راحتن 

حالا شما بودید کدومو انتخاب میکردید ؟ 

از دوست داشتن اولی مطمئنم ولی فکر میکنم برای دومی صرفا یه انتخاب باشم🤷🏼‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولی

خدایا تو خودت شاهد بودی که من چه روزایی رو پشت سر گذاشتم  ولی تو کمکم کردی که از دل اون همه تاریکی نور رو پیدا کنم و به سراغش برم تازه فهمیدم اونهمه تاریکی تو ذهن خودم بوده و هیچ وجود خارجی نداشته الان بدترین مشکلات برام مهم نیست و من خدای خودمو قوی تر از مشکلات میبینم خدایا تنها کسی که میتونم با خیال راحت بهش تکیه کنم خدایا دستمو  رها نکن   

مرد دست دلباز خوبه مرد خسیس پیرت میکنه

خدایا تو خودت شاهد بودی که من چه روزایی رو پشت سر گذاشتم  ولی تو کمکم کردی که از دل اون همه تاریکی نور رو پیدا کنم و به سراغش برم تازه فهمیدم اونهمه تاریکی تو ذهن خودم بوده و هیچ وجود خارجی نداشته الان بدترین مشکلات برام مهم نیست و من خدای خودمو قوی تر از مشکلات میبینم خدایا تنها کسی که میتونم با خیال راحت بهش تکیه کنم خدایا دستمو  رها نکن   

هیچکدوم ولی اولی /:

بارالها... از کوی تو بیرون نشود پای خیالم، نکند فرق به حالم... چه برانی، چه بخوانی... چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی... نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی... نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد... نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدایی بر سر راهی، کس به غیر از تو نخواهم... چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی... 

اولی باز بهتره 

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️